Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu jí to mečí přes nos mi přijde,ale není fádní,její písně jsou o něčem a hlavně jako člověk je dobrá.Stačí si najít jak proti fádnosti a povrchnosti bojuje a hlavně bojuje za práva zvířat.Holt neunesla rozvod rodičů,když jí bylo sedm let,to může ovlivnit jakékoliv malé dítě a proto je to rrebel.Jen tak dále holka
  • DVD P!nk

Ahojky prosim vas nema tu nekdo DVD P!nk
    nemuzu ho nikde sehnat klydne i vypalene diky zaplatim Sirenaaaa@seznam.cz
    604942018 *3* *3*
    • Re: DVD P!nk

DVD najdeš ve všech dobrých obchodech s cédečky, příp. na netu *3*
  • lucik200

P!nk Forever

P!nk je prostě best!Ta její píseň Fun House je božííííííí stejně jako ona:)
  • Už jen týden :D

Hej lidi už jenom týden!! *14* Už se nemůžu dočkat!! PINK JE NEJ!!! *14* *1*
  • Lidi jaká pisnička se vám od ní nejvíce líbí mně Just give me a reanson
  • PINK

JE FAJN. TAKOVÁ ORIGINÁLNÍ. NĚKTERÉ KLIPY A PÍSNIČKY JSOU FAKT BEZVA. *5* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • ...

Jsem teď četla, že se Pink v Norimberku zranila (http://www.koule.cz/cs/clanky/pink-se-zranila-na-koncertu-v-norimberku-do-prahy-snad-prijede-9742.shtml), ale vystoupit by v Praze měla, tak jen doufám, že to nezruší !!
  • info

Ahoj vsetci, mohli by ste mi prosim poslat nieco viac o Pink, kde momentalne zije, skym, ako sa jej v podstate dari a tak :)) posielajte mi to na mail sasinka15@azet.sk dik
  • Luky1987
    Pink je good zpevačka
  • Koncert

Včerejší koncert byl naprosto úžasný. Věděla jsem, že Pink zpívá naživo dobře, ale jak moc dobře, to jsem vůbec netušila. Fenomenální zpěvačka a skvělý koncert.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit