Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pink je dobrá zpevacka a nic proti ní nemám
  • Pomoc!!!

Chci tam strasne jet ale nemam s kym...:-( pomoc!!!
  • sjupr celebritka
  • I\'m not dead

Pink je můe neoblíbenější zpěvahttp://www.osobnosti.cz/img/smiles/11.gif dan cečka *3*
  • pink patri k mojim velmi oblubenym spevackam,nie je rozmaznana a je na rozdiel od inych aj moc sympaticka vsetko najlepsie k narodeninam
  • Pinkynka

Lidi tohle jak mocinky dokonala zpevacka ze to snad neni ani mozny..ma naprosto dokonalej hlas...a jeji pisnicky jsou naproston uzasny..vsechno je to zaspívany od srdicka a to je nejdulezitejsi ne??Jako mala si toho ohdne prozila..ve trinacti utekla z domova a videlavala si v barech tancovanim..Je uzasna---je porad sama sebou a ma svuj styl..nechce delat nekomu klona..nevadi ji ze je jina nez jiny star---nedrzi pitomy diety a nema vilu se sedmi patri atd...proste ji uplne miluju...je to muj vzor do zivota i do vkusu *14* *14* *3* *14* *4* *1*
  • klapulinka

koncert

hojte..hej na koncert určitě půjdu, to si nenechám ujít, ikdyž se to mojí mamce moc nelíbí já tam prostě musím...prosím držte mi palečky, abych tam nakonec šla.Jinak s váma souhlasím, pink je skvělá a má úžasné písničky, tak doufejme, že se tam sejdeme,papa lidi *3* *5* *14*
  • Koncert

13.12. jsem byla na jejím koncertě a výsledek úžasnej fakt hustá koča. *3* *5* *14*
  • koncert P!nk

Ahojte *3*
    19.11.2009 se chystáme s přítelem na koncert P!nk, máme lístky pod podium. Pojede někdo z Olomouce?
    • kresalka

Re: koncert P!nk

pojedu JA z Olmu a uz se nemuzu dockat:)Bydlim v Holici a ty?
      • Re: Re: koncert P!nk

Ahooj:) bydlim na Jablonského to je jak je Farmak a tak. *5*
  • hannah22

Lístky na pink

Zdravím všechny fanoušky p!nk, chtěla jsem se zeptat jestli jste už někdo nekupovali lístky na pink přes www.sazkaticket.cz protože to tam vysvětlují strašně složitě, tak by mi pomohlo kdyby s tím měl někdo už zkušenost....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit