Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P!nk zbožňujem ju. Moj najväčší spevacky vzor☺ takmer všetky jej pesnicky zbozbujem. Try, So what, sober, just like fire.... ostaneš v mojom srdci ako najväčia spevacka legenda!!!!
    • ...zbožňujem....
  • Jana.H.0303
    Všechno nejlepší!! jsi skvělá *1* *3* *4* *15*
  • chyba

jej sry y -> i
    • Re: chyba

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* ty si zase vůl žádnej rozdíl *15* *15* *15*
  • emo-anne

koncert

taky sem byla na konciku a byla to naprosto nepopsatelna skvela sou.....a hvezdy manyry???? vubec:D byla sama sebou a nazivo je uzasna....de videt ze dela to co ji bavii....ona je bozi:-*
    • glackgirl

Re: koncert

Souhlasím, ten koncert byl naprosto úžasný...fakt jí žeru *14* *1*
      • Re: Re: koncert

Ten konzert byl fakt the best.Jaká písnička se vám nejvíc líbila? mě Funhouse a Sober *3*
  • pink je naprosto užasna a jak se hejbe na jevišti to bycg asi neudejchala *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • super Pink

Pink je úplně super fakt si mám ráda je taková jaká je a proto se mi nejvíc líbí a ty její songy jsou super *14* *3* *14* *3*
  • 20.7..2010

20.7.2010 PINK v PRAZE !!!! jupííí *15*
    • Re: 20.7..2010

Pink bude v Praze a já se na ni zase nedostanu....mučí mě ta představa že ji nikdy v životě neuvidím naživo... *9* *7*
  • pro mě je královna rocku *1*
  • kometka

Pink

Skvělý písničky, super hlas, perfektně vypadá a ještě smysl pro humor - lepší neznám *5*
  • Milujem P!nk. Najúžasnejšia žena na svete! Môj idol! Moja inšpirácia!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit