-
Jednička
Je fantastická, originální, a má skvělý písničky a texty. *4* -
Odvoz z Teplic
Nabízím pro někoho odvoz z Teplic na Pink a zpátky za 200,-. icq: 241299475 -
Pink je nejky
Pink je nej nej nej zpevacka ze wsech ploste best of a komu se neliiibi tak at sem neleze :))) pa Lusinka *14* *1* *13* *14* -
ploste miluuuuujuuu PINK
pink miluju uz 4 roky a sbiram ji i mam uz 4 tlusty velky sesity s obrazky a nejak 17 plakatu (nejake mam z nemecka) no byla sem na obouch koncertech co mela v čr a to su z brna to ju miluju co??mam secky cd a ted si budu kupovat dvd ploste moooje laska na konciku sem si koupila 2 suvenyry placky a plakat mno haluz moooc ju miluju je moooc klasna a nemusi si na nic hrat tim jaka je me ocarovala ale taky hudbou....vecine lidi se liby jen kuli nowim pisnim coz je trapny ja sem ji verna furt a mooooc dlouho *14* -
koncert Pink
Zdravím *4* jsem z Brna a nemám s kým jít na koncert,pokud jsi z Brna a blízkého okolí,tak se ozvi. *3* -
Miluju Tě!
P!nk je jedinej člověk který mi kecá do života.Rozhodla jsem se,že dám na radu webmasterky www.katuskypink.blog.cz a stanu vegetariánku.Já jí tak miluju že na nic jinýho nemyslím,rodiče ze mě šílý...A ten koncetr,no prostě to nejlepší co jsem v životě mohla zažít. MILUJU TĚ P!NK *14* *4* *14* Asi jsem se zbláznila.Bez Tvojí hudby ani krok. -
pink je super
Pink je nejlepší zpěvačka na světě *14* *14* *15* *1* -
Pink
PInk je uplne nej zpevacka a clovek na svete........MUj idol.............Chci bejt jako ona......Uz tak posiluju oblikam se............ *4* -
Dear Mr.President !!!!!!!!
Konečně!!! Interpretace písně Dear Mr. President je fakt naprostá bomba! Víte, co by to mohlo s Amíkama konečně udělat??? Probudit je a donutit je začít bít do své politiky! Je to supr!!! tož, odvahu by Pink měla, co??? *14* *4* *14* *3* -
-
Re: Dear Mr.President !!!!!!!!
No vzhledem k tomu že to říká a zpívá každej druhej tak to asi zas tak moc odvážnýnení.. *7* -
No vzhledem k tomu že to říká a zpívá každej druhej to moc odvážný není.. *7* -
tjn hlavě by mě zajmalo jestli si to poslech Bush.... *1* *1* asi ne ale co by na to řikal!Jinak Pink je nejkdo proti ní něco má tak at si trhne...!! *14* *14* -
-
Re: Re: Dear Mr.President !!!!!!!!
Však ať uďelá někdo coliv vždycky bude někdo proti němu,ale myslim že by to měl byt tak maximálně Bush,protože co zpívá je pravda.Snad ta písnička ,jak říkal iwiniss,nakopne.
A určitě budou stovky lidí kteří řeknou že se chce jenom zvidětelnit,jenže to ona nemá zapotřebí,ona zviditelněná už je.
Super píseň *4*
-
-
-
Pink
Omlouvám se za chybně přidané odkazy, snad už to bude fungovat:
Pink: polštářky, hrníčky:
http://aukro.cz/item789 805128_pink_polstarek_c_7.html
htt p://aukro.cz/item793136424_pink_hrn icek_pro_fanousky_c_18.html