-
Best of best
Pink je nejlepší!!! Mrkněte na novou písničku na www-t-music.cz !!!! Je úúúúúúúúúžasná!!!!!!!!!! *14* -
kráááásné,Kačenko..jen tak dál!
-
Pink
Pink je upa úža..má klásný hlas...a klásné píšničky! *3* Až na ten =´čes...:D mno..ale má fakt nádherný hlas!!! Už se těším na koncík! -
vše nej-Happy birthday!:) *4*
-
Je dobrá má skvělé písničky a u mě se umístila jako druhá první je avril obě jsou ty nej zpěvačky na světě :-) ;-) :-D.
-
bezradna..
Ahojky,jak ste kupovali listky,pres terminal?prosim napiste.. -
-
Re: bezradna..
Ahoj... musis si prvně objednat tel lísteka na sazkaticket.cz tam ti pak přiřadí číslo... a pak pujdes někam kde mají terminály a řekneš jim že bys chtela koupit listek na Pink přes Sazku a nadiktuješ jim to číslo :) -
-
Re: Re: bezradna..
Moc ti dekuji za tvou ochotu!:)nakonec jsem si sehnala listek pri mem pobytu v Praze od prekupnika.priplatila jsem si ale stalo mi to za to..listek na P!nk a pod podium?.. splnil se mi sen!:) -
-
Re: Re: Re: bezradna..
Mě se taky splnil muj seen :) Aaa já už se tak těšííím :D
-
-
-
-
kdo byl na jejim koncertu v Praze vcera?? já jo a je to zazitek na celej zivot!!! drsna show a Pink uplna pohodarka!!!!
-
Mě se Pink líbí moc, má svůj názor,skvělé texty a je to skvělá osobnost. To že někdo Pink nemusí neodsuzuju, každému se líbí něco jiného. Ale nadávat jí když o ní ani nic nevíte? To nepochopím. Tlustá není, jestli někdo viděl fotky když byla těhotná tak to má blbý že ani nepozná že čekala mimčo. Že někdo odsuzuje Willow Sage Hart a Willow Smith? Trochu bláznovství nemyslíte? Pink jí dala jméno Willow asi proto, že se jí líbilo ne? Ale že se opičí to bych neřekla. Navíc jak můžete posuzovat roční miminko a 11-letou holkou? Asi těžko ne? Blbost.Debilitu některých lidí opravdu nepochopím. Je dost možné že půlka z vás, co jí tak "nesnášíte" jí spíš závidíte.Ale jak říkám každý má svůj vkus. Mě se líbí a tímto pro mě hasne,nezájem haterů tak je to.
-
Pink 2009
Ahoj jsem z Pardubic a chci jít na Pink můžu se připojit k někomu nechci jít sama. Tracyp@seznam.cz -
kde jsou smičce
Koncert byl super, jen škoda že s sebou nevzala nějaký smičcový těleso, který by celou image koncertu jen v kontrastu vyzvedly. Hlavně mi to chybělo u WHO KNEW, ale jinak fakt nádherný, jen krátký :o((