Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak

nemá nikdo na stažení (mp3) první písničku z její první desky *7*? zapomněla jsem jak se jmenuje *15*
    • Re: Jen tak

Myslíš Split Personality? *3*
  • P!nk

P!nk je nej..nej...nej...nejleší!!!!!! *3*
  • Koncert♥

Byla jsem na koncertu *14* bylo to super až na tu předskupinu *9* ta mě nebavila.Jsem si říkala že jsem si nemyslela že má P!nk hvězdný manýry *9* ale nakonec jsem se spletla!!! Koncert byl super!! *14* Zpívla Just Like a Pill,Family Potrait,So What, Funhouse, Dear MR President,Who Knew, Please Don't Leave Me,Sober...a mnoho dalších *14* *14* I♥Pink♥
  • pink

Pink je fakt drsná a vůbec se nebojí proti někomu naspívat písničku.Tak třeba Dear mr president a Stupid girls jsou, podle mě, ty nejlepší songy. *3*
    • Re: pink

*9* nechápu lidi co o ní tvrdí že je to štětka jste vedle a pink je nej na světě miluju její hudbu
    • Re: pink

souhlasim!!!! *4* miluju pisnicku Dear Mr. President *4* je proste nej!!!
  • msfireli

Koncert P!nk

Taky jsem byla na koncertu...... bylo to naprosto nepopsatelný a úžasný! prostě kdo tam nebyl tak přišel o hodně! nezažila jsem lepší akci! ta holka zpívá jako bůh! předskupina byla malinko slabší, ale nebylo to příšerný. Nechápu předchozí komentář, že má P!nk hvězdný manýry! co tim bylo myšleno? Vůbec mi to tak nepřišlo! ba naopak! dělala úplně neskutečnou šou!
  • pajjuska
    Takový afro
  • Chtěla bych se zepta.Pojedu letos poprvé na koncert a chtěla bych nějaké "fanouškovské triko" dá se něco sehnat?a kde kdyžtak?Díky
    • Triko si zakoupíš před koncertem v O2 arene bude stanek s jejími věcmi ;)
  • stránka

Nevíte jestli existuje nějaká dobrá a pravidelně aktualizovaná česká stránka o Pink? Nemůžu na žádnou narazit.
    • Re: stránka

pink.er.cz
  • Pink

Jj byla pecka v O2 aréně užasná show,
    Ona jediná z celebrit neni stupid girl.
  • *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit