Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je strašné tlustáááá *11*
  • plakát

Mám plakát PINK!Je z koncertu!!Kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!5eknu mu jakej plakát za ní chci!! *4*
  • Suppperrr

P!NK je super zpěvačka *4* *4* *4*
  • 16.3. 2012 (Pá) - SLAVNÉ DESKY HEZKY ČESKY - Písnička z roku 1960, která se jmenuje: "(A)TELL LAURA I LOVE HER". Zpívá jí zpěvák jménem Rey PETERSON. Je to píseň o nenaplněné a o nešťastné lásce dvou lidí, (holky, dívky a žensky a muže, chlapce). Je to hlavně písnička o jednom klukovi, chlapcovi, který se jmenuje: TOMMy, který se zamiluje do jedné hezké a velice sympatické dívky, aby dostal, získal svůj snubní prsten, aby vůbec měl na něj (něho) peníze, tak se zůčastní závodů (aut). Jak asi každý může tušit tak: Tento závod nedopadne vůbec dobřes. (tento závod dopadne velice blbě). Auto ve kterém sedí, (řídí ho) Tommy vzplane, - nejdřív ale však se obrátí -na střechu - no a prostě začne hořet, (schoří.) Než ale posledně vydechne (když umírá), tak stihne ještě říct (úplně poslední slovo v jeho životě jsou že): "ŘEKNĚTE LAUŘE, ŽE (what) JSEM JÍ MILOVAL. (- A že jsem MĚL JÍ PROSTĚ RÁD"), což v překladu i znamená tato píseň. V české verzi tuto píseň zpívá: PETR SPÁLENÝ- "KDYŽ DOZRÁLO (ČERVENÉ) VÍNO". Je to píseň z roku: 1967. Český text napsal: Jiří Štaidl.
  • Noo

Ahoj...Heh tady putujou jména jak se pink jmenuje?! a putujou tady jména jako je např: Alecia Beth Moore,Christened Alecia Moore..ale podle mě se jmenuje Alecia Moore ale nevím ona to ví sama P!nk xDD milášek muj *3* *4* *14* *7*
  • pink

PINK je nejlepší singerka na světe uplně jí žeru!!!!!!!!!!!!(ps:je to tu moc hezký)je fakt nejlepšííííííííííí!!!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • P!nk je prostě nej

Pink je prostě nej, má úžasný songy a rozvod (nebo rozchod???) zřejmě moc neřeší. Je prostě cool *3* *3* *1* *3*
  • lintushka92

všechno neeej

P!nk má dneska narozky, už 29. Vypadá teda na míň, je to kočanda *14*
  • pink

dneska je pink 29 toto letí příští rok kulatiny :)strašně se těšim na její nový cd bude to určitě bomba to je jasný je to prostě hvězda a až pojede turné určitě tam budu:) *14* *3* *3*
  • stefanie555

hihi

já jsem se narodila ve stejný den a měsíc jako ona *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit