Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xx-paula-xx

Kdo vyhraje?

Kdo je podle tebe lepší? Kelly Clarkson nebo Pink? Hlasuj zde! http://stars-recenze.blog.cz/0911/k elly-clarkson-vs-pink
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
    • Re: Mám nový blog

A co to strkáš k P!nk, když tam máš High school musical??
  • lenullka

P!nk

P!nk je naprosto nejnejnej.... Teďkom jsem byla na ní v Praze. Byla to úžasná show!! P!nk je naprosto parádní *4* *14* *4*
    • Re: P!nk

Pink je nejjjj na světě *14* je super *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • MY LOVE=PINK

JA JÍ MILUJU !!BYL NEKDO NA KONZERTE??V PRAZE?PRED ROKEM? *1* *1* *1* *1* *3*
    • Re: MY LOVE=PINK

já jo bzlo to supeeer co?? *3*
  • e.b.p.m

grammy

škoda že pink nezískala grammy moc sem jí to přála.... *9*
  • ahojte mám velikánsku prosbu potreboval by som sa nejako skontaktovať s PINK bud mailom alebo listom to je jedno ale velmi vás prosím ak má niekto nejakú adresu na PINK pomožte mi je to veeeelmi doležité ani nie pre mňa ako pre jednu osobu prosíííííím
  • candy.madonna.hard

plakoše

Mám 3 plakáty Pink tak jeslti máte zájem tak prodám ...dyštak napište zprávu.. *3*
    • Re: plakoše

3?to jich moc nemáš *1*
  • Pink si přivodila popáleniny

Více na: http://bit.ly/alcJMY
  • Pink je nej a komu se to nelíbí ať mi prdel políbí!

Pink už poslouchám a sleduji kolem ní aktuality již od deseti let .....mimo ji jsem i obdivovala jiné , ale nikdo se ji nikdy nevyrovnal ...hlasové dispozice co má ona nemá nikdo jiný....je férová s ničím se nesere a to je nejlepší přístup:-) *16*
    • Re: Pink je nej a komu se to nelíbí ať mi prdel políbí!

Souhlas *4*
  • Luky1987
    Pink je podle me nic moc zpevacka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit