-
Joo..Pink..
Pink je naprosto výborná slečna se stejnýma názorama a je taky vzorným příkladem mylného tvrzení,když si někdo myslý že když někdo nosí růžovou je to hned barbýna či šampon..tahle holka fakt není barbýna a přesto má ráda ba miluje růžovou..je to prostě v srdci a hlavě nee v tom jak vypadáte či co máte na sobě..je to baba pěkná a nejvíc se mi lýbyl ten její klip Stupid girl...fakt je tam vystihla..navíc jako jedna z mála to konečně na jevo...Mám tě moc ráda si seper slečna..škoda že nebydlíš v našem městě byly bysme si rozuměli *4* -
drndulka se zbláznila
Bože můj kluk mi koupil lístky na pink do VIP je mi vážně líto toho kdo tam nemůže jít.... *9* *9* *14* *3* *3* *4* *4* *5* -
-
Re: drndulka se zbláznila
je to nejlepší nejúžasnější holka na světě. Je sní sranda sama sem si to zažila když sem byla v americe.měla sem tu možnost sní pokecat jen pár slov ale byla sem vedle. je to booooombáááááááá ani mi nevadí že je bisexual je néjjj *14* *14* *15* *15* *4* *15* *5* *5* -
Si krava ne?? -
se tady někdo má mno *9* ale přuju ti to *3* -
nejlepší je pekne stát u podia.... vip máš prej nahoře kde máš bar a jídlo a je to jak ve skleníku :D...takže Ti to nějak nezávidím :D:D:D
-
-
§
když měla vlasy vypadala suprově, nechápu proč se tyhle hvězdy nechávaj úplně oškubat *10* -
Pink je stlašně dobloučká zpevačka.Její písničku jsou uplně boží hlavne U+Ur Hand.
-
nevíte proč už nezpívá?
-
p!NK?
no tuhle ženskou obdivuju....má určitě smysl pro humor už od pohledu prostě vyúadá jako super girl:)....líbí se mi její sty a její písničky...co víc k ní dodat?=*...jinka vlasy má čupesní ..dlouhý jí neslušely:D.. *3* -
Pink je dost dobrá!na nic si nehraje a říká to co si myslí!JE PROST2 NEJLEPší!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*
-
P!nk!!!
Pink je prostě nejlepší zpěvačka!!!! Já jí miluju!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *14* Je to *5* *16* *14* mlask! -
Pink je nejlepší ...
Pink je nejlepší, tady je zvonění do telefonu od Pink http://loga-zvoneni.loga-zvoneni.com/3-014/cz_cs/1 /30082/u-ur-hand.html *3* -