Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediny fanklub

P!nk zboznuji, a taky sjme dopsala celej jeji zivotopis ktery mate vlastne zde...jesytli chcete navstivit jediny fnklub, a koupit si snad posledni listek na P!nk pred podium tak to tam najdete taky! *3* *3* *15*
  • veris-avril

Váš názor na Pink?

Napiš svůj názor na Paris na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity
  • P!NK

tak 13.12 se uvidíme v Praze.!!!čůůůs.......I Luv P!nk!!! *5* *14*
  • společne na Pink

Ahoj chci se zeptat jestli by se se mnou nekdo nesesel nekde v praze bo pred O2 arenou ? Nechci tam jit sama.... Jinak mám listek k podiu :)
    • Re: společne na Pink

AHOJ JESTLI NECHCES JIT SAMA TAK MI NAPIS NA ICQ 281 328 216 A DOMLUVIME SE ZATIM CAU TOMAS *3*
    • majdaa

Re: společne na Pink

ahojky, ja bych s tebou klidne sla, taky se mi nechce jit samotna *1* Mam taky stani u podia.. Jestli chces tak kdyztak napis sem nebo na mejl xmagda@seznam.cz *3*
  • Ahojky!

lidičky kdo z vás jede na koncert Pink? Je to totiž uplně boží zpěvačka a já bych chtěla moc jet na její koncert jenže nemám s kým. napiste mi
  • Jááj..Ano, její některé klipy jsou trošku zvláštní..Ale zpívá hezky :D Jako ona je taková jaká je :D S tím nikdo nic nenadělá...Myslím že jen klipy jsou trušku zvláštní ale zpívá hezky :)
  • Pink je nejlepčččččččííííííí *4*
  • VSTUPENKY na PINK

Prosám 2 VSTUPENKY na PINK - nevhodný termín. Super místa - sektor 101.SLEVA!!! Tel. 602 575 214
  • Koupím lístek

Koupím lístek na koncert Pink pod pódium. Nabízím 1300 Kč.

Kontakt warsow@seznam.cz nebo telefon 733 631 132 (pouze SMS!)
  • hnus

pink je hnusná *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit