-
Jediny fanklub
P!nk zboznuji, a taky sjme dopsala celej jeji zivotopis ktery mate vlastne zde...jesytli chcete navstivit jediny fnklub, a koupit si snad posledni listek na P!nk pred podium tak to tam najdete taky! *3* *3* *15* -
Váš názor na Pink?
Napiš svůj názor na Paris na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity -
P!NK
tak 13.12 se uvidíme v Praze.!!!čůůůs.......I Luv P!nk!!! *5* *14* -
společne na Pink
Ahoj chci se zeptat jestli by se se mnou nekdo nesesel nekde v praze bo pred O2 arenou ? Nechci tam jit sama.... Jinak mám listek k podiu :) -
-
Re: společne na Pink
AHOJ JESTLI NECHCES JIT SAMA TAK MI NAPIS NA ICQ 281 328 216 A DOMLUVIME SE ZATIM CAU TOMAS *3* -
Re: společne na Pink
ahojky, ja bych s tebou klidne sla, taky se mi nechce jit samotna *1* Mam taky stani u podia.. Jestli chces tak kdyztak napis sem nebo na mejl xmagda@seznam.cz *3*
-
-
Ahojky!
lidičky kdo z vás jede na koncert Pink? Je to totiž uplně boží zpěvačka a já bych chtěla moc jet na její koncert jenže nemám s kým. napiste mi -
Jááj..Ano, její některé klipy jsou trošku zvláštní..Ale zpívá hezky :D Jako ona je taková jaká je :D S tím nikdo nic nenadělá...Myslím že jen klipy jsou trušku zvláštní ale zpívá hezky :)
-
Pink je nejlepčččččččííííííí *4*
-
VSTUPENKY na PINK
Prosám 2 VSTUPENKY na PINK - nevhodný termín. Super místa - sektor 101.SLEVA!!! Tel. 602 575 214 -
Koupím lístek
Koupím lístek na koncert Pink pod pódium. Nabízím 1300 Kč.
Kontakt warsow@seznam.cz nebo telefon 733 631 132 (pouze SMS!) -
hnus
pink je hnusná *9*