-
PINK JE NEJ NEVITE DY ZAS BUDE MIT KONZERT
-
best pink
Tak konečně lidi mám lístky na PINK.Sehnala mi je má kámoška v Praze.Už se na koncert best zpěvačky moc těším a doufám, že se tam potkáme!!!!pa pá *4* -
*16* *16* *2* stejne ty prispevky nevidi,tak proc pisete"vse nejlepsi,happy birthday!"..????šašci
-
-
asi protože chtějí....co ty víš,neříkám že sem chodí ale klidně může :
-
-
jasně a naučí se kvůli vám česky nebo si to bude překladat ne? Každý takový zpěvačce záleží na kačdým fanouškovi z jakýkoliv pr*ele a osobně vám přijede poděkovat no ne? :D
-
-
-
pink
ahoj!!! Ja také nemám s kým vyrazit na PINK,mám lístek na stání k pódiu(sever). Tak pokkud budeš chtít,můžem se domluvit... -
Konzert P!NK byl nejlepší na kterým jsem kdy byla!! Fakt bomba a krásná ženská!!
-
kde koupit lístek?
cauky lidi kde muzu koupit listek na koncert pink ? odpoved prosim napiste na emeil bara.makuchova@seznam.cz -
možná tlustá není, ale že by byla hezká se fakt rict nedá *7*
-
Happy Birthday P!nk! We love you! *1* *2* *15* *3* *4* *4*
-
to PINKACKA!!!!
Nooo ten tvuj prispevek...co na to rict, dyt tohle uz je zavislost a kdyby jen to, tohle uz je posedlost. A nerikej mi, ze si na to hrda nebo pysna ze ses ni posedla :) Holka, koho zajima ze ma 4 velky polepeny sesity nebo ze si budes kupovat jeji dvdcka? *1* Myslim ze nikoho :) me osobne se teda Pink taky libi, rad si ji poslechnu, ale co je moc, to je moc *3* *15* -
Funhouse v T-music!
Lidi hlasujte každý den v T-music chart pro PINK a Funhouse!!!