Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pink is very good *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jeji koncert v Praze byla absolutni BOMBA roku! *15*
  • koncííík v Praze!!

byl ste nekdo na koncerte??? já jo, no proste bomba!!!! Pink je nejlepsi!! pohodarka a ty gymnasticky prvky nebo co to bylo!!! :)) aaah
  • Dost o nicem zpevacka je Pink a neznásam ju
    • Si kok#t!!!!
  • Včera-super koncert,pink byla výbornááá! *1*
  • LISTEK NA PINK

ZDRAVIM VSECHNY MILOVNIKY P!NK !!!!
    MAM 2 LISTKY NA PINK ALE PRODAVAM JENOM JEDEN PROTOZE TEN DRUHY JE SAMOZDREJME MUJ ZE TEN KONCERT SI NEMUZU NECHAT UJIT :-) TAKZE POKUD MATE ZAJEM O LISTEK TAK JE TO STANI PRIMO PRED PODIEM A JE TO ZA 1500KC PREPLATITE 400KC ALE TEN KDO TAM CHCE JIT TAK MU TO VADIT NEBUDE JA JSEM MEL LISTEK OD DEALERA A PLATIL JSEM JESTE VICE PREFERUJI OSOBNI PREVZETI KLIDNE DOJEDU NEKAM TEL.608 155 747 SMS I VOLANI Tomáš *3* (P.S:KUPUJTE RYCHLE LISTKY K PODIU UZ NEJSOU !!!! TOHLE JE POSLEDNI SANCE !!!! *3* A JE TO ORIGINAL OD SAZKA
    • Re: LISTEK NA PINK

Byla by moznost jeste zakoupit ten listek.... Byl bych strasne moooc vdecnej kdyby ano. Prosim ozvete se!! *4*
  • byl jsem na jejim koncertě fakt mazec *3*
  • leamike
    Happy B-Day jedné z nejlepších zpěvaček!!! *1*
  • P!NK JE SUPER JE NEJLEPŠÍ JE TO HUSTÁ REBELKA VÝBORNÍ *9* ŠKODA ŽE NEBYDLI V CECHACH CHODILA BY CH NA KONZERTY FURT A FURT ACH JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • koncrt PINK

Ahojky...nemel by nekdo zajem jit se mnou na koncert Pink...nechce se mi jit samotny..mam listek k podiu...tak jestli je na tom nekdo podobne,tak mi pls pisnete *13* na...lucie.mjs@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit