-
Tak jsem se dneska rozepsala...nevím proč jsem dnes na internetu s hercem Radimem Fialou:)asi,že už ležím dva měsíce s potrhanými vazy a hrabe mi z toho:)Pan fiala je fakt přitažlivá osobnost(bohužel jsem zjistila,že jen jako Petr Hanák v Ordinaci)mě se taky líbí,ale zaujal mě až v tomto seriálu,protože toužíme po takových mužích,jenže je to vážně iluze.V reálu by jsme chtěli mít taky takového Hanáka a když zjistíme,že je to obyčejný chlap,tak jsme zklamané...Je zvláštní,že mě v jiných filmech nezaujal ani jsem si ho nevšimla.Je pravda,že jsem ho neviděla naživo v divadle(možná by mě zajímalo jestli by tam byla,ta zvláštní energie jako v Ordinaci???)Na fotkách mě zaujal,protože ve vousech je jako můj otec.Ale jak se oholí,je to někdo úplně jiný...V řeči těla prozradím jen,že je šíleně tvrdohlavý...:)Souhlasí to?Kdo ho znáte,nebo jestli pan Radim se vyjádří sám:):):),nic si z toho nedělejte já jsem taky:)Jitka
Ps:neví někdo kdy by hrál v divadle v Brně?děkuji -
Já ho zbožňuji mmmmmmmmmmmoooooooc *2* *1* *14* *3*
-
Ahoj Radim celkom rad sa pozeram na ordinaciu a obdivujem ťa tam že sa tak nebojíš pustit aj do bitky a ako skvele to dokazes zahrať všetko ja by som sa moc naštval kebyže ťa odtiaľ doslova " vysáčkujú" to by som sa asi už na ordinaciu tak intenzivne nepozeral. Len sa tak drž naďalej nech sa ti darí Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Vše Nejlepší k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/2.gif
-
Ahoj Radime,
Zel jak mi ukradli telefon a nemel jsem zalohu tak jsem na tebe stratil kontakt. Skousim to teda touhle cestou .
K tvym narozeninam Vse nej nej a ne, j hodne zdravi a duspechu a oufam ze se potkame. Ja mel narozky predevcirem , tak bychom to mohli spolu trochu oslavit.
Tesim se na setkani
Laco. Borhy Borhy@tiscali.cz -
Je prostě úžasnej a v ordinaci se mi moc líbí *14* *14*
-
-
S tím naprosto souhlasím! *14* *14*
-
-
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů ,jste borec! *14* *3* *4* *5* *2* *1*
-
Jéje, udělejte v tom trochu pořádek... ty odkazy na články (politické) se týkají úplně jiného Radima Fialy... http://www.psp.cz/sqw/detail.sqw?id=5459
-
Jééé:-) *3*
-
radime líbý se mi ordinace v růžové zahradě 2 si fešák