Přejít na výpis diskuzí

Radim Fiala

OSOBNOST 8.10.2008 
193 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší mám tě ráda ve filmech a seriálech hlavně v ordinaci v růžové zahradě 2 *3* *14* *14*
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů ,jste borec! *14* *3* *4* *5* *2* *1*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!!!!!!!!!! Bez vás bych na ordinaci asi nekoukala :)))) :D
  • sabushenka
    Všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví, splněných přání, lásky... *1* *1* *14* *14*
    Jsi můj oblibený herec v českých filmech a seriálech :)
  • Dík,tak jsem si už našla kde hraje,tak si na něho zajdu.Doufám,že nepřijdu o iluze:)Jitka
  • Tak jsem se dneska rozepsala...nevím proč jsem dnes na internetu s hercem Radimem Fialou:)asi,že už ležím dva měsíce s potrhanými vazy a hrabe mi z toho:)Pan fiala je fakt přitažlivá osobnost(bohužel jsem zjistila,že jen jako Petr Hanák v Ordinaci)mě se taky líbí,ale zaujal mě až v tomto seriálu,protože toužíme po takových mužích,jenže je to vážně iluze.V reálu by jsme chtěli mít taky takového Hanáka a když zjistíme,že je to obyčejný chlap,tak jsme zklamané...Je zvláštní,že mě v jiných filmech nezaujal ani jsem si ho nevšimla.Je pravda,že jsem ho neviděla naživo v divadle(možná by mě zajímalo jestli by tam byla,ta zvláštní energie jako v Ordinaci???)Na fotkách mě zaujal,protože ve vousech je jako můj otec.Ale jak se oholí,je to někdo úplně jiný...V řeči těla prozradím jen,že je šíleně tvrdohlavý...:)Souhlasí to?Kdo ho znáte,nebo jestli pan Radim se vyjádří sám:):):),nic si z toho nedělejte já jsem taky:)Jitka
    Ps:neví někdo kdy by hrál v divadle v Brně?děkuji
  • Ještě jsem četla,,Radime máš to zapotřebí plést se do politiky..."má.Podle numerologie má stejné jméno jako jeden politik.A když jsem mu ve slabé chvilce psala jak mi je ,,ovej",tak mi stejně laskavě odpověděl jako,,Radim",jak ho vidíte vy.Navíc Radim Fiala herec je sakra velká osobnost...:)A taky kdyby jste znali řeč těla,tak by jste si řekli,že pořád nedělá věci které by ze srdce chtěl,ale které musí...???Třeba k vůli penězům,rodině...Jitka
    Ps:TY fanynky mě pěkně vypískají?!?!:)
  • To je hrozný ,,chudák" Radim.Mě by ty milující komentáře odpuzovali...Asi to bude zkušenostmi,Radim je fajn v televizi ale neznám ho. Budu mít také narozky tak už přeji i já dopředu 9.1.2014 vše nej...Jitka
  • je sexy *14* *14* *14* *3* *3* *4*
  • Jéje, udělejte v tom trochu pořádek... ty odkazy na články (politické) se týkají úplně jiného Radima Fialy... http://www.psp.cz/sqw/detail.sqw?id=5459

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit