-
Ahoj Radime,
Zel jak mi ukradli telefon a nemel jsem zalohu tak jsem na tebe stratil kontakt. Skousim to teda touhle cestou .
K tvym narozeninam Vse nej nej a ne, j hodne zdravi a duspechu a oufam ze se potkame. Ja mel narozky predevcirem , tak bychom to mohli spolu trochu oslavit.
Tesim se na setkani
Laco. Borhy Borhy@tiscali.cz -
všechno nejlepší k 42 narozeninám *4*
-
Všechno nejlepší k dnešním 42 narozeninám,jste super herec *2* *3* *4* *14* *1*
-
Jo takový mám já ráda, je to super herec a to ho znám jenom z Ordinace a můžu o něm takhle bezpodmínečně mluvit, prostě pravej českej herec, to mu nemůže nikdo vyvrátit, on si totiž jaksi vytvořil svoji povahu nebo jak bych to popsala, on je jednička a dokáže zahrát takovýho tvrďana, dělá jednu profesi, ale dělá ji pořádně ne jako někdo je modelka, zpěvačka, herečka, tanečnice, režisérka, scénáristka, textařka a kdoví co ještě
-
Dobry den Radime alias Hanáku.Prosim,kde Vas muzu videt a potkat osobne?jste vyborny herec a jiste i uzasny clovek.obdivuji Vasi spravedlivou a ferovou roli.mate rad poradek a spravedlnost,az tedy na ten alkohol.. *7*Asi bych nemela,ale zdal se mi o Vas nadhernej zivej sen,proc to neni pravda,dala bych za to vsechno na svete!Jste nadhernej chlap!!!! Lenka. *3*
-
On je nejlepší,všichni v Ordinaci jsou takový normální slušní ale "Hanák" se s ničím nesere,všechno řeší hned..Je prostě nejlepší. Radim Fiala výborný herec! *3* *2*
-
V ordinaci naprostý borec *1* z ničím se nesere *1* a má charisma.. *14*
-
Stojí Vám to za to, montovat se do politiky? Myslel jsem, že jste na opačné straně barikády.
-
Je prostě úžasnej a v ordinaci se mi moc líbí *14* *14*
-
-
S tím naprosto souhlasím! *14* *14*
-
-
Super herec,krásnej chlap,taky koukám na Ordinačku jen kvůli němu...a závidím Gábině *2* má neuvěřitelné charizma :-)