-
Re: nadal:)
To si myslím taky, je tak sladkej... Jsem ráda, že Roger vypadl, tak snad to zlato Rafi vyhraje...moc mu to přeju... *14* -
Re: Rafa is the best!
tak ale podle mě nezáleří u tenisu na vzhledu,ale na tom,jak hrají...nebo ne??? nejsem sice fanynka federera,ale musí se mu nechat, že to co dokázal on, jen tak někdo nedokáže! Jinak je rafa skvělý tenista a hrozně mu fandím!ale o něco míň než djokovičovi.ale araf hraje tuto sezónu fakt famózně! -
nadal:)
Je to ten nejlepčí a nejkrásnejsi tenista na svete!!!! *14* *3* *14* -
rafa
tak kdo mel pravdu,ze rafa je nej...vamos -
Rafa is the best!
Rafa je světová jednička, čili už je nej na světě a od French open taky byl i když byl ještě světová dvojka... ten hnusnej Roger už se půjde doufám zahrabat.... a navíc je Roger pěkně hnusnej -
Re: Re: borec
to teda nemáš pravdu právě ty kolena mu pomáhají ale beznich stejný hráč jako teď nebo´t federer tež není zrovna běhavý typ že?????????? *15* -
nadal.cz
rafael nadal je pro mě světový hráč i když není světovou jedničkou ale *3* dvojkou moc mu fandím a navíc je to fakt pěkná kunda!!!!!!!!!!
*4* -
Re: borec
za dva roky taky tenis hrát nemusí protože má uplně v čudu kolena jo a federer je nejlepší na světě a pro mě vždicky bude
ps:štourat v prdeli by se nemusel -
super
tak jsem drzela pesti at nam vyhraje byl to super zapas fakt super *3* proste je sikulka -
woooow
ohh...Rafa kunda nejvíc *14* ...hodně maká a pracuje na sobě přeju mu moc aby smetl Rogera, akorát ty kolena...no nevím nevím..ty dostávájí fest zabrat... -
nadalcz.wgz.cz
Nadal je nej. Djokovic na něj nema a nikdy mít nebude. *5* Zkuste se kuknout na tento web nadalcz.wgz.cz. -
nadalcz.wgz.cz
Nadal je nej. Djokovic na něj nema a nikdy mít nebude. *5* Zkuste se kuknout na tento web. -
nej nej nej je nadal
i love rafael nadal *14* *4* *3* -
Re: NADAL JE BEST!
rafa je ten nejkrásnější tenista na světě *1* -
hlasujte
http://jacquelyn.blog.cz/0806/tvuj- nejoblibenejsi-tenista tady -
hlasujte
podpořte svého nejoblíbenějšího tenistu na http://jacquelyn.blog.cz/0806/tvuj- nejoblibenejsi-tenista#komentar určitě navštivte, okoukněte, zahlasujte....díky *15* *4* -
NADAL JE BEST!
NADAL JE NAJ. TENISTA AN SVETE!!! FEDERE A DJOKOVIC SCHOVAJTE SA! *15* *15* *15* -
vamos
Rafa hraje božský tenis! Už aby smetl z prvního místa toho Federera. Rafa je nej... VAMOS -
rafa&nole
rafa je uplne mrte borec..hraje skvele,beha skvele!!!ale myslim ze uz moc dlouho hrat nebude kvuli svym kolenum..tak co kdyby letos nechal vyhrat franch open djokovicovi??? -
pls
zdárek lidi necí tu dělat reklamu, ale rozhodně se podívejte na tenhle blog jacquelyn.blog.cz nebudete litovat, je tu mnoho zajímavých věcí o tenise, tak se určo mrkněte.... *15* díky