-
je nejlepší!!!!
je to nej tenista ne světě!!!! *14* -
nauč se psat
nauč se psat růžovou *10* -
hjtdi
!nadal nosí rúžovou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *16* *8* *10* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!! *16* !!!!!! *16* !!!!!!!! *16* !!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: zlato
ale zase roger má problémy se zádama tak taky myslim že nevydrží dlouho ale rafa to určitě zvládne a bude světovou jedničkou 5let *14* papa -
je nejjjjjjjjj
Podle mě je Rafíšek nejjjjj *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
Není 2. !!!!!
Rafík není druhý na světě.. Je první a má moc velkej bodovej náskok od federera. Federer je míň sexy než Ralfík tak že to rychle opravte... *14* *14* -
Re: Re: US Open
hm... -
Re: US Open
tak po včerejšku tipuju Murrayho *1* -
Re: US Open
taky si myslim.. :) -
US Open
Myslím, že finále bude Federer vs Nadal, co vy na to? kdo vyhraje? Já tipuju Rafu :) -
Re: Re: Re: Rafa is the best!
každý má jiný vkus...rafa je skvělý,ale zase novak je větší show-man... -
Re: Re: Rafa is the best!
Djokovičovi??????? Si Děláš SrAndU NEEE?? *16* BliJu.. SrY... Nic ProTi... *5* *9* -
Te_N Poh_Led
HEy VšiMli StE Si TaKy ToHO UžAsNýHo PoDLeDu Když On PoDáVá JaK Se U tOhO UžAsNě Tváří.. ?? LiDI To JE NáááDhERaa *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: zlato
taky mu to nepřeju,ale podle mě skončí s kariérou možná dřív než roger... -
Re: Re: zlato
To jo, to co on doběhne je úžasné, jeho sprinty taktéž, ale na ty kolena jednou dojede....Né, že byhc mu to přála fandim mu, ale je to tak.. -
Re: zlato
to máš sice pravdu,za na druhou stranu, mu zdraví nevydrží tak dlouho,jako těm,co jen tak mávají rukou doleva a doprava,jak říkáš. -
zlato
njn...nadal?co dodat olympiada potvrdila ze je nejlepsi a nejen to i nejvic sexi tenista na svete, jeho obetavost na kurtu se hodne ceni, v dnesni dobe kazdu tensita udela jen pohyb rukou doprava nebo doleva, ale nebyl by to Rafa, ktery prebehne z jedne strany na druhou...je proste sqlej a budu mu drzet pesti *14* -
zlato
Tak Rafa toho letos vyhrál už hodně. Co dalšího má ještě v plánu? Po výhře na Roland Garros, Wimbledonu teď na olypiádě...Už mu zbývá jen US Open a turnaj mistrů. Tak hodně štěstí. Ale zas na druhou stranu by mohl nechat alespoň nějakáé trofeje pro někoho jiného *1* Ale to byl blázen s takovou formou! Smekám! -
OH
Je to super, Rafa už má medaili jistou a já doufám, že to bude zlato...musíme mu držet pěsti, ať má hodně štěstí...
PS: Nevíte někdo, zda a kde by se dala sehnat jeho fotka s podpisem? Díky za odpověď. -
Re: Re: Tenista
jj, je.