-
otázečka
A kdo tady píše o nějakých šancích?? O otom jestli bych měla u něj úpěch jsem tedy nepřemejšlela, ale popřemejšlim a pak ti dam vědět, platí??? Jinak co se týče jeho orientace, nikdo tady neřekl, že je to špatný, je to fajn, když se mu to tak líbí. Je výborný hráč a ani ve snu by mě nenapadlo se někomu za něco posmívat, snad jen za toho da Vinchiho - píše se to da Vinci ty ťunťo...
Ale je fajn, že má Nadal zastánce *3* papa Lulu *5* -
Re: otázečka
Škoda by byla,kdyby byl jen na holky a navíc by to byla nuda!A teď mám otázečku já:I kdyby nebyl gay,ty si snad myslíš,že bys u něj měla nějaké šance?Jestli ne,nevím proč to řešíš,jeho orientace je jen jeho věc a nikdo nemá právo mu za to nadávat!Každý je jaký je!Byl mu nadělen obrovský talent na tenis,tak co!A spousta slavných co něco dokázali byli gayové:např.neslavnější a nejvšestranější malíř,vynálezce atd.Leonardo da Vinchi! -
Stejně mu to víc sluší s chlapama!
S ženskou se vždycky nechá vyfotit,ale když si nedá pozor tváří se kysele,ale své spoluhráče prostě miluje!A já miluju jeho,ale nejsem chlap! *1* *1* -
Re: otázečka
Já myslím,že je bisexuální,ale to vůbec nevadí,naopak mám ho za to mnohem radši! Na heteráka má až moc sexy zadek!!! *14* *1* -
otázečka
Ahoj fanoušci, jsem tady náhodou a jen by mě zajímalo, jestli je teda Nadal gay, nebo ne, páč z těch fotek to tak vypadá.. A jestli je, tak to je ho vážně obrovská škoda, páč je fakt sexy a takovej mrd.k. To by bylo *5*
Díkec Lulu *4* -
Tak to je docela rozdíl..
..na fotce jak ho líbá holka se tváří Rafa dost naštvaně,zato jak ho líbá nějakej spoluhráč,tak se směje! *14* *1* -
Re: FELIZ CUMPLEAÑOS
To je asi španělsky,co? Ale Rafa určitě umí i anglicky a možná i německy(kvůli Rogerovi,i když ten umí taky anglicky)! *1* -
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepší k narozkám!!!!! Nejlepší tenista světa!!!!!! -
Re: HB
I wish you happy birthday Rafa! Chtěl bych ho,ač nejsem gej,protože je hezkej...jako opička! *1* *1* -
HB
Všechno nejlepší k narozeninám.. i když vim že tomu nerzumíš:D.. ať si gay bo nejsi stejně jsi pro mě nejlepší a nejhezčí tenista *14* -
Happy bithday!
Všechno nejlepší... *14* -
FELIZ CUMPLEAÑOS
FELIZ CUMPLEAÑOS RAFA! -
Rafa dnes slaví 23. narozniny!!!
Všechno nejlepší! *4* -
áách
áách jo lidi vy se nepoučíte.. prostě je někdo hezkej někdo ne.. tak to prostě je kdybychom všichni byli stejní tak se asi moc nevyznáme kdo je kdo.. nechápu ty lidi kteří píšou že je hnusnej apod. .. on je prostě takovej jak se narodil.. a lepší je bejt přirozenej než Michael Jackson.. nic proti němu nemám má hezký písničky a tak.. ale podívejte se na něj vždyť se pomalu rozpadá.. *15* .. -
Re: Re: nahý Nadal!!!
mezery tam budou pořád, ty se musí vymazat až když se to dá do hledáčku -
Re: Re:
rafa je ten nejkrásnější chlap na celý planetě!!!!!! -
Re: Re: Re: borec
federer je ošklivý a neumí behat jj!!!!! -
Re: Re: borec
nadal je super a faderer je fujjjj!!!!!!! -
Re: rafa&nole
on to nemá tak zlý a roger to má horší se zádama a kdyby tam nebyl rafa tak ho smete roger ale rafa niky nenechá vyhrát nikoho -
Re: nadal:)
to máš pravdu já ho hrozně hrozně miluju!!!!!!!!!!!