-
Re: Je to tenista....
znamená to PEACE což je v překladu MÍR.. a ať se klidně chytá za zadek.. je to SEXY!!.. jako u Michaela Jacksona, když se chytá za předek:D:D *14* -
Tak Rafa..
...už bohužel klesnul na 3.místo! Předstihnul ho Murray! -
safdhdfhf
kdyby nebyl zraneny tak je porad prvni *1* -
Rafa se sexy důchodkyní..
...která si to s ním pěkně užívá,zato Rafa se moc nadšeně netváří!! *1* *14* *15* -
Vamos Rafa!!!
Rafa hlásí návrat! Kolena se zdají být v pořádku,protože hrál dokonce bez tejp!!!
Tak jen do toho,rozsekej protihráče!! *1* -
Re: áách
ach jo já jsem takovej debil.. co jsem to sem napsala.. já to tak nemyslela.. Michaela zbožňuju.. jsem idiot... *8* -
Re: Re: Re: borec
nevím jestli lepší,ale každopádně přitažlivější! *14* -
Re: Re: borec
je to spíš o štěstí i o zdraví ... na druhou stranu je rafa o něco mladší! a mě se zdá že je daleko lepší než roger *14* -
Re: borec
To ale není o chtění ale o jeho zdraví!!!!
*13* -
borec
rafa je borec,kdyby sa mu chtelo tak federera rozbije 6.0,6.0 -
Rafa je...
....prostě sexy!!! *14* *14* -
Re: Dost mě mrzí že...
smutny *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: :)
no sice se mi líbí,ale je mi jedno jakou má orientaci!!! *15* -
Dost mě mrzí že...
...zemřel jeho kamarád tenista Mathieu Montcourt.Znali se od dětství.Není to fér!!Roferovi se narodí dvojčata a Rafovi umře kamarád!! *16* *8* *10* -
Re: Re: Re: :)
Ale on gay není prostě XD XD XD -
Je to tenista....
...který ukazuje 2 prsty jako král popu! Ale nechytá se za rozkrok,ale za zadek!!! *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak pan
jo, bez kolen to nezvládne, ale já mu stejně věřím. je ještě mladej. a určitě to brzy dotáhne zas na světovou jedničku:) *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak pan
peněz má dost a zdraví je snad přednější!! -
Re: Re: Re: Re: Tak pan
Tak pokud si nemá ničit kolena, tak by měl přestat hrát. Protože hraje silový tenis a to bez kolen nezvládne... -
Re: oba
Jeho hra je moc silová a agresivní a jeho největší výhoda je,že hraje levou rukou(i když je pravák),protože je to pro ty co hrajou pravou proti němu težší! Ale na to že je mu teprv 23 let,má dost zničená kolena! Taky je dost zničený posilováním!