-
Re: Re: Re: Tak pan
Hlavně ať už si neničí kolena! -
Re: Re: :)
Mě nevadí,že je gay! Je to jeho věc! -
oba
rafael je nejlepsi..porazil rodgera tak to o necem svedci..to je jedno ze je druhy..to je spis proto ze nehral wimbledon ne?ale jako federerovi jsem to nejvic prala...on a rafael jsou hednicky a navzdy zustanou...spolu s andree agassi a petem samprasem..že? *7* proste jednicky na cely zivot *5* *5* -
Re: Re: Tak pan
Talent má, ale zdraví mu nepřeje... A když není zdraví, může jít celý talent někam... -
Re: :)
On prostě na kluky není... !!!!!!! *5* Fakt nevím,kdo si tohle vymyslel *7* -
Re: Tak pan
To nevadí... Rafael to dotáhne hodně daleko. Vím to prostě:) Má velký talent:) *3* -
Tak pan "neporazitelný"...
...už je zase druhý! -
podoba s..
V obličeji je podobnej herci Joshi Hartnettovi! *1* -
ZDE MU NĚJAKEJ PÁN PUCUJE ZADEK!
ZDE:
http://www.youtube.com/watch? v=uqwqiOG_1-o
*1* *1* -
Re: :)
tak už ho nechte všichni napokoji *5* -
:)
nechápu co z něj všichni dělají gaye... nevim třeba je ale to je jeho věc.. on za to prostě nemůže.. a jenom se usměje hezky na malýho kluka a už z něj zase dělaj pedofila *7* Nechápu to!! .. Ronaldo je metrouš a tím je sexy.. Lindsay Lohan je bisexuál a taky se za to nestydí.. -
Re: otázečka
už neřešte Leonarda,ale Raphaela! *1* Tak se v originéle píše Rafael!Ale už to fakt neřešme,spíš co Rafa dělá a tak! *3* *1* *5* -
Re: BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
vypadá trochu,jako by ho chtěl sbalit,nebo mu nabídnout otrávený bonbon!! *1* *1* -
protože napsala že je m...,protože je gay!!!! *16* Je trapná,a da Vinchi se v Itálii psalo skutečně s ch!!!! -
Re: Re: otázečka
..ještě mě napadlo, jestli si nemyslíš, že se to tak píše kvůli výslovnosti španělského jazyka - CH se čte jako Č, to ses ale musel splést, protože da Vinci byl italský malíř,..
Nevím, nasadils mi brouka do hlavy...
*7* *7* -
otázečka
Nevim jak je to s Leonardem, ale taky si myslím, že se to píše da Vinci, alespoň tak nás to ve škole učili. Jinak souhlasím, že je Raf nadaný hráč a na svůj věk je velmi sexy, tak proč nenapsat, že je m....., ne??? *3* *3* *3* -
BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
Jak se na něj Rafa tváří,takovým záhadným úsměvem,ale kdoví jak to myslí,protože je to reklama! Ale zase má vidět ten zadek! *1* *1* Měl si vzít pod bílý kratasy radši tanga,jsou mu vidět švy od slipů! *15* *15* *1* -
Pokud jsi nežil v jeho době,tak jsi o tom asi neslyšel!Víš,dřív se některá jména i slova psala jinak!Např.Calius se čte Galius,atd!To je pěkná poklona,že o něm píše že je mrdka!!!! *1* *1* -
otázečka
hm,to se mi nějak nezdá,že by se to psalo da Vinchi,nikdy jsem to tak neviděl ani o tom neslyšel.A proč by to neměla pro Rafu bejt spíš poklona,než trapas? Jinak souhlasím s tím,že je Rafa výbornej hráč. *15* -
je správnější psát da Vinchi,je to z italského originálu,to jen tak na okraj!A psát o Nadalovi že je takovej mrd.k. mi fakt přijde dost trapný! *5*