-
Jednička
Jasně - nejen po vzhledové stránce má co nabídnout. Je suprový tenista a i přes svůj věk patří ke světovým špičkám. Je to fakt borec. Škoda jen těch zranění, které se mu bohužel nevyhnuly *9* Přeju mu samé úspěšné finále a turnaje a taky aby se konečně vyhoupl na první místo v žebříčku, kde bezesporu patří *3* -
Nejlepší tenista
Rafa je skvělý tenista a je moc hezký!!! Líbí se mi také jeho hra. Věřím, že se stane světovou No. 1!!!! Zasloužil by si to. Jen aby mu sloužilo zdraví. VAMOS!!! *14* *1* -
..že nakonec postoupí,i když Djokovič vzdoroval ! *15* Rafa to dá poosmé jako Pepa Váňa Velkou Pardubickou ! *15*
-
FOTBAL
Světová tenisová jednička a čerstvý akcionář fotbalového celku Real Mallorca Rafael Nadal nesouhlasí s rozhodnutím orgánů UEFA, které jeho oblíbený klub kvůli nesplnění požadovaných kritérií vyřadily z dalšího ročníku Evropské ligy.
Mallorca skončila v uplynulém ročníku La Ligy na pátém místě, a vybojovala si tak právo startu v Evropské lize. UEFA ale minulý týden mužstvo z Baleárských ostrovů, které se potýká s rozsáhlými finančními problémy, vyřadila kvůli nesplnění startovních kritérií.
"Jsem fanouškem Mallorky a štve mě, že si nebude moci zahrát v evropské soutěži. Takové zápasy jsou vždy velmi vzrušují a hráčům by velmi pomohly," zlobí se Nadal, který se na ostrovech narodil a tento měsíc se stal akcionářem klubu. -
...
Moc ho nemusim, fandim spíš Rogimu, ale jak se mu po tom zápase předevšema omluvil a objal ho to bylo super gesto... -
-
Re: ...
to máš pravdu rafael je super a dost se baví a podporuje rogera
-
-
Stejně mu to víc sluší s chlapama!
S ženskou se vždycky nechá vyfotit,ale když si nedá pozor tváří se kysele,ale své spoluhráče prostě miluje!A já miluju jeho,ale nejsem chlap! *1* *1* -
Roční výročí...
Dne 9.9.2009 políbil fanoušek Noam U.Aorta Rafu po skončení zápasu,když se převlékal !! *15* -
finále ...
...se kvůli dešti odkládá na dnešek !! -
-
Re: finále ...
i teď finále přerušil déšť,ale Rafa vede-získal 1 set a já myslím že Novaka hladce dá !! *15*
-
-
BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
Jak se na něj Rafa tváří,takovým záhadným úsměvem,ale kdoví jak to myslí,protože je to reklama! Ale zase má vidět ten zadek! *1* *1* Měl si vzít pod bílý kratasy radši tanga,jsou mu vidět švy od slipů! *15* *15* *1* -
-
Re: BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
vypadá trochu,jako by ho chtěl sbalit,nebo mu nabídnout otrávený bonbon!! *1* *1*
-
-
A JE TO DOMA ! super ! *15*