-
:)
nechápu co z něj všichni dělají gaye... nevim třeba je ale to je jeho věc.. on za to prostě nemůže.. a jenom se usměje hezky na malýho kluka a už z něj zase dělaj pedofila *7* Nechápu to!! .. Ronaldo je metrouš a tím je sexy.. Lindsay Lohan je bisexuál a taky se za to nestydí.. -
-
Re: :)
On prostě na kluky není... !!!!!!! *5* Fakt nevím,kdo si tohle vymyslel *7* -
-
Re: Re: :)
Mě nevadí,že je gay! Je to jeho věc! -
-
Re: Re: Re: :)
Ale on gay není prostě XD XD XD -
-
Re: Re: Re: Re: :)
no sice se mi líbí,ale je mi jedno jakou má orientaci!!! *15*
-
-
-
-
Re: :)
tak už ho nechte všichni napokoji *5*
-
-
Turnaj majstrov
Držte všetci palce Rafa dnes 28.11.2010 bojuje o titul v Turnaji majstrov v Londýne s Rogerom Federerom !!! Finále je o 18.30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: Turnaj majstrov
no,prohrál no..Turnaj mistrů je jediný titul co mu chybí.. -
-
Re: Re: Turnaj majstrov
to nevadí, o rok třeba vyhraje ... *14* -
-
Re: Re: Re: Turnaj majstrov
za rok,když už ! *15*
-
-
-
-
oba
rafael je nejlepsi..porazil rodgera tak to o necem svedci..to je jedno ze je druhy..to je spis proto ze nehral wimbledon ne?ale jako federerovi jsem to nejvic prala...on a rafael jsou hednicky a navzdy zustanou...spolu s andree agassi a petem samprasem..že? *7* proste jednicky na cely zivot *5* *5* -
-
Re: oba
Jeho hra je moc silová a agresivní a jeho největší výhoda je,že hraje levou rukou(i když je pravák),protože je to pro ty co hrajou pravou proti němu težší! Ale na to že je mu teprv 23 let,má dost zničená kolena! Taky je dost zničený posilováním!
-
-
Rafa
Vy to tu určitě budete vědět..:D Má Rafa manželku?nebo děti? ;) -
-
Re: Rafa
nemá manželku ani děti !!!!!!! Chodí s Xiscou ! Asi 5 let. -
-
Re: Re: Rafa
Oukej,díky :) -
-
Re: Re: Re: Rafa
ach bože,to jsou dotazy !!! *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Rafa
JO,JO ! *3* Ve 24 letech má určitě nejmíň 10 dětí a několik manželek !! *3* *3*
-
-
-
-
-
Čusík :** Rafaelek Nadalek je ten nej nej hošan na světě!!Hraje jako ryba ve vodičce žbluňk :D Miluju ho jako NIKDO jiný a má upa hus%táckou raketečičky..Jmenuje se určitě Amanda..ta moje se jmenuje Lujza!! :** Mohl by začít i zpívat jako Kája Gotík!!pááááááááááááá
-
Rafa...
...bude v kampani Armani vystupovat s Megan Fox... *15* -
borec
rafa je borec,kdyby sa mu chtelo tak federera rozbije 6.0,6.0 -
-
Re: borec
To ale není o chtění ale o jeho zdraví!!!!
*13* -
-
Re: Re: borec
je to spíš o štěstí i o zdraví ... na druhou stranu je rafa o něco mladší! a mě se zdá že je daleko lepší než roger *14* -
-
Re: Re: Re: borec
nevím jestli lepší,ale každopádně přitažlivější! *14*
-
-
-
-
nadal nafotil další..
...erotické fotky !!! *14* -
narodil
narodil se ve Španělsku -
-
Re: narodil
tak to jako ne !!!! Narodil se na ostrově Mallorca,který leží mimo Španělsko !!!!!! *15*
-
-
vše nejlepší !!!
jsi pořád nejlepší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!