Přejít na výpis diskuzí

Rafael Nadal

OSOBNOST 31.12.2006 
438 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kiris

GRATULACE..

..k návratu na 1. místo žebříčku !!!! *15* *15*
  • Te amo Rafa!!!!!!!!!!!!

Gue bonito,Eres increíble,que tenga éxito y lindo!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ฉัน รัก เธอ! คุณ สวย และ น่า รัก!

ฉัน รัก เธอ! คุณ สวย และ น่า รัก! *14* *14*
  • habitus

zas... kolena!!!

Chudák Rafa už to nevydejchal a nadával fucking knee !! *15*
    • occ

Re: zas... kolena!!!

viz:Rafa frasturated with the knee

http:
      //www.youtube.com/watch?v=lw u1Cz8ZaHs
      *15*
  • yesyso

hodinky za 1O milionů !!

Ruka Rafaela Nadala bude zlatá. A to doslova. Španělský tenista podepsal lukrativní smlouvu se společností Richard Mille Watches, díky níž bude během duelů nastupovat s hodinkami v hodnotě 525 tisíc dolarů. To je téměř 10 milionů korun!

"Jsme potěšeni, že můžeme oznámit spolupráci s Rafaelem Nadalem, který bude naše hodinky nosit během tenisových utkání," napsala společnost v tiskové zprávě.

Nadal od svého nového sponzora obdrží hodinky typu RM 027 Tourbillion, které stojí tolik, že na ně průměrně vydělávající Čech může zapomenout.

Za téměř 10 milionů korun firma Richard Mille Watches prodává hodinky, jež váží pouze dvacet gramů. Díky tomu patří mezi nejlehčí produkty, jaké byly dosud vyrobeny.

Už před Nadalem podepsal stejné partnerství pilot formule 1 Felipe Massa, který má hodinky na ruce během všech závodů.

Je otázkou, zda oba sportovci dostanou nové, až je při sportu rozbijí nebo o ně přijdou. *1* *1*
  • Rafa se sexy důchodkyní..

...která si to s ním pěkně užívá,zato Rafa se moc nadšeně netváří!! *1* *14* *15*
  • paterka

Vzkaz od Rafy

Please allow me to be very happy for this win. I know most of you are not Spanish but this is the win of my team and I am very happy for the win. I know I have also a lot of Czech fans and I respect very much the fact that in any case you support me and obviously your country. Thanks a lot also to all the fans from any part of the World for your support always! *15* *15*
    • paterka

Re: Vzkaz od Rafy

Dovolte mi, abych byl šťastný za tuto výhru. Vím, že většina z vás nejsou španělé, ale je to vítězství pro můj tým a já jsem velice šťastný za výhru. Vím, že je také hodně českých fanoušků, a velmi si vážím skutečnosti, že v každém případě mě podporují a samozřejmě si vážím i vaší vaší země. Díky moc i pro všechny fanoušky z celého světa za vaši podporu vždy! *15*
  • vavak

Rafael Nadal se...

...poprvé oficiálně vyfotil s dvouměsíční dcerou Carlose Moyy Carlou Moyou !!! *15*
  • tak už ti to zase smazali ty sprosťáku!

co uděláš??? *15* *1* *1*
  • Aku mencintaimu! Adakah cantik dan cute!

Aku mencintaimu! Adakah cantik dan cute! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší