-
Ralf
Ralf je super herec a hlavně moóóóc sexy!
klidně bych ho chtěla i jako Lorda V.
Kdyby jsta někdo měl jeho adrasu,nebo e-mail,tak mi písněte papapapapapapp *5* -
Jakto?
Jakto že v životopise má napsáno, že je ženatý s alex kingston, když už jsou víc než 10 let rozvedený? -
Jakto?
Jakto, že v žovotopisu má pořád napsáno, že je ženatý s Alex kingston, když se dávno rozvedli a pak žil s Francescou Annis, se kterou se letos v únoru rozešel?! -
Tak to je teda dobrý. Tady je napsáno že je ženatej s Alex kingston, ale s tou se už dávno rozvedl a pak žil s Francescou Annis, se kterou se oženil letos v únoru!!! *13*
-
já ho miluju..zbožňuju. dovede zahrát cokoliv a všechno výborně... nejvíc ho žeru v Schindlerovi a Krásné pokojské... ale i v těch nových flmech White countess a Nepohodlný je boží *3* *3*
-
jo v schindlerově seznamu byl nej nej nej tam sem se do nej zamilovala
-
nejvíc se mi teda líbil v schindlerově seznamu...ale ten voldemort taky nebyl špatný...a červený drak ani nemluvím...nevím co dodoat snad jen :SKVĚLÝ.....................!
-
-
Re:
ja teda fakt nechapu,jak z takovyho nadhernyho herce mohli udelat tak hnusnyho voldemorta
-
-
Nej role? Anglický pacient a Schindlerův seznam... jako voldemort je perfektní...
-
to kapa
No v tom Schindlerově seznamu byl fakt excelentní, člověk by mu odpustil i to hajlování. -
právě jste poznali aktéra mých erotických snů. V Šindlerově seznamu jako ulízaný esesák, potetovaný psychopat v Červeným draku s jizvou nad horním rtem - jeho dvě nejlepší role!!!