Přejít na výpis diskuzí

Ralph Fiennes

OSOBNOST 31.12.2006 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ralf

Ralf je super herec a hlavně moóóóc sexy!
    klidně bych ho chtěla i jako Lorda V.
    Kdyby jsta někdo měl jeho adrasu,nebo e-mail,tak mi písněte papapapapapapp *5*
  • Jakto?

Jakto že v životopise má napsáno, že je ženatý s alex kingston, když už jsou víc než 10 let rozvedený?
  • Jakto?

Jakto, že v žovotopisu má pořád napsáno, že je ženatý s Alex kingston, když se dávno rozvedli a pak žil s Francescou Annis, se kterou se letos v únoru rozešel?!
  • Tak to je teda dobrý. Tady je napsáno že je ženatej s Alex kingston, ale s tou se už dávno rozvedl a pak žil s Francescou Annis, se kterou se oženil letos v únoru!!! *13*
  • já ho miluju..zbožňuju. dovede zahrát cokoliv a všechno výborně... nejvíc ho žeru v Schindlerovi a Krásné pokojské... ale i v těch nových flmech White countess a Nepohodlný je boží *3* *3*
  • jo v schindlerově seznamu byl nej nej nej tam sem se do nej zamilovala
  • nejvíc se mi teda líbil v schindlerově seznamu...ale ten voldemort taky nebyl špatný...a červený drak ani nemluvím...nevím co dodoat snad jen :SKVĚLÝ.....................!
    • Re:

ja teda fakt nechapu,jak z takovyho nadhernyho herce mohli udelat tak hnusnyho voldemorta
  • Nej role? Anglický pacient a Schindlerův seznam... jako voldemort je perfektní...
  • to kapa

No v tom Schindlerově seznamu byl fakt excelentní, člověk by mu odpustil i to hajlování.
  • právě jste poznali aktéra mých erotických snů. V Šindlerově seznamu jako ulízaný esesák, potetovaný psychopat v Červeným draku s jizvou nad horním rtem - jeho dvě nejlepší role!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit