-
Géňa je výbornej
Géňa je výbornej komik a duou Genzer+Suchánek je ta největší sranda co může být. Chlapy gratuluju vám a přeju vám ještě hodně dlouho úspěch jako máte teď. *4* -
-
Re: Géňa je výbornej
Tak už je po novém roce a jejich pořad pořád běží i když to není Tele Tele ani zdaleka.Myslím,že by bylo lepší kdyby je Nova nechala vymýšlet scénky tak jak to bylo dříve a ne jim říkat co mají dělat,nějak mě to na ně nesedí.Není to ono.Jako by měli svázané ruce,připadá mě to moc umělé,nejsou to prostě oni.Jinak jim fandím -
Re: Géňa je výbornej
pod tohle se podepisuji. *4* Duo Geňa-Suchoš mám moc v oblibě a vždy se u nich nasměju. Jen tak dál pánové.
-
-
pozvánka
Nazdar Geňo, 2.7.05 mám v naší velké restauračce na zahrádce oslavu narozenin (30), přijeď zapařit a udělat nějakou tu prdel.Budeš li blíže chtít upřesnit ozvi ze na mail. dík David -
blahopřání k synovi MATYÁŠKOVI
RÍŠO moc VÁM GRATULUJI K VAŠEMU SYNOVI MATYÁŠKOVI já jsem teprve až ted zjistila že máte druhé miminko a můžu VÁM říct ŽE VAŠE DCERKA VIKTORKA KRÁSNĚ ZPÍVÁMÁM DOMA TO CD KDE ZPÍVÁ S JAKUBEM SMOLÍKEM ŘÍKEJ MI TÁTO DUET JÁ BOHUŽEL DĚTI NEMÁM ALE určitě je to krásné mít doma takové dvě zlatrička jako MATYÁŠEK A VIKTORKA PŘEJI VIKTORCE AT MÁ NADÁNÍ PO MAMINCE LINDĚ *4* *4* *4* -
je to divne
Jak je ten vzkaz od Geni, tak to same je napsane i u Michala Suchanka, bych rekla, ze si tady nekdo robi srandu a vydava se za ne *5* -
-
Re: je to divne
Třeba ne,možná je to jenom tak *7*
-
-
smekám
No k.o.k.o.tko.,čo hovoríš na dnešný zápas... -
-
Re: smekám
NIC STAL ZA HOVNO.... -
Re: smekám
...?
-
-
Ahoj Geno
3.7.2007 jsem Te potkala v Domazlicich na namesti v podloubi. Sel si jako nejaky pav, pusobil si velmi nervozne a nejiste a tahnul si za sebou jako kus hadru malou Viktorku a z druhe strany poslusne klusala Tva zena Linda Finkova, ktera byla o poznani daleko prijemnejsi a vyrovnanejsi nez ty.
Ten vas novy porad co moderujes se Suchankem je dosti trapny, opravdu myslis, ze konce roku na obrazovkach s timhle co tam predvadite vydrzite??
*13* -
JSTE NORMALNI
Heledte lidi, vy ste nenormal! tadyto je funclub a nééé anti!!
Já genzíka miluju... (eh samozdrejme jako ze jsem obdivovatelka...))))
dyt je strašně vtipnejj!
Mno snad už V.Such. je v poho aléé Ríša rika ze jj. *14* -
Richard-tanečník
Proč nemá Richard ve svých videoklipech své taneční umění. Nevím,kde najít jeho stará vystoupení. -
-
Taky bych ráda někde sehnala jeho taneční vystoupení z 80. a začátku 90. let. Škoda, že to tak upadlo v zapomění. *9*
-
-
POřad
Vy dva blbečci zase budete otravovat lidem život těma vašima blábolama.Jestli si myslíte,že jste vtipní tak to jste chudáci.Jděte radši do prdele upřímně. -
Dopis s dotazem
Vážený pane Genzer, píši Vám zda-li by nešlo podílet se jako imitátor nebo jako bavič ve vodnickém kroji na Slavnostech piva v Brně. Domluvte se s panem Suchánkem zda-li by šlo domluvit nějaký vstup ve Vašem programu budu Vám moc vděčný. Jsem S pozdravem Jiří Pánek /Loutkoherec, Imitátor/. M: 737033124. P.s. Pozdravujte pana Suchánka a informujte organizátory této akce v Brně, už jsem byl na dvou předešlých akcí a bylo to fajn, věřím, že to půjde zařídit. Klikněte si na mé stránky www.brnensky.sobota.cz