Přejít na výpis diskuzí

Richard Hammond

OSOBNOST 9.5.2009 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • saharagd

Happy B - Day

Všechno nej k narozkám!! xD *14* *1*
  • marilynmonroe

narozky

Všechno nej a snaž se být lepší ,než Jeremy
  • vrrrrrrrrr... *1*
    • to jo *14*
  • carbonella

Hammi

Jak tu tak koukam tak vetsina nechape proc se nam zenam libi prave on.Kdyby ste ho nejakou dobu sledovali v Top Gearu a jinych poradech,tak by ste pochopili ze tento muz ma obrovsky charisma a nadhernej usmev.Ty dlouhy vlasy na nem taky zerem co.Dostava se mi pod kuzi... *9*
    • Re: Hammi

no ... většinou to asi nechápou chlapi, že ??? *7* *15* no, podle mě Richard není nějak krasavec, ale .... je skvělej, je okouzlující, je sexy, mám charisma a tím se mi líbí *3* a mít ho doma ... to by mi vůůůůbec nevadilo *14*
  • MiLuJu!!

.. je krásnej ♥♥♥ má úžasný charizma.. a vůbec nezáleží na velikosti..je to bůh *4* *5* Jen tak: je asi + - stejně vysoký jako eminem..a CO JE MALÉ TO JE MILÉ..a krásnéé :D *1*

Seš týpek...
  • Uzasneeej *14*
  • Je nejlepší a vypadá mladší :D. Super je ,, Vědecký prověřeno". Je to na National Geographic ( NGC ) Je prostěnej. ( prosím, dejte mi lije) Předem díky
  • gemini32

krasavec ...

jak jsem tak koukala někdy na top gear zase jsem si uvědomila že je to pořád krasavec ♥♥ sladkej klučina :-P *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • Ahoj holky chi se vas zeptat vam se Richard libi kvuli vzhledu nebo kvuli tomu jak se chova?? No asi kvuli tomu druhemu ze ?? A jeste jednu otazku mam kolik vam je 15 a vic? nebo jeste vic?? Ale holky nezda se vam ze se chova moc americky,prece je brti tak by mek byt na to hrdy a ne byt ve skrytu duse american a milovat USA . *7*
    • Cau.Me je 23 a libi se mi jeho britske charisma,usmev on... proste jeho postava a osobnost celkove.Porad je lepsi nez nejakej sampon co si o sobe mysli.Kazdej ma jinej vkus.Ale tohle je pro me neco neuveritelnyho.Tohle uz neni idol ale posedlost.Mozna znas.Myslim ze na tom milovat ameriku neni nic spatneho a jako ameracan se rozhodne nechova.Je svuj.
    • Holky sorry za chyby brit a ne brti fakt sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit