-
takoveho tu mam
jo a jeste jedna vec uplne stejne stoji a maji dost podobne hodinky oba,oba se stejne na ty hodinky divaji dokopnce maji dost podobne 3 bundy no myslim ze se po Richardovi ten chlap opici mel by se jit lecit ten to nema v hlave v poradku ale vazne -
-
Mám pocit,že dneska na Barandově byl v seriálu Drtivá porážka. -
-
Re: -
fakt??? a myslíš že je to na youtubku?? -
-
Re: Re: -
Nevím. -
-
Re: Re: Re: -
Každou sobotu a neděli ráno asi okolo 9:00 a dneska je tam zas.
-
-
-
-
Všechno nejlepš :*
-
Strašný Zděs
Bože Holky co na něm vidi te já to nepochopim Richard je strasně ošklivý a spíše nez je vtipný je trapný !!!!!!!!!!!! Vy asi máte na očích růžové brýle podle mne je to uchyl -
-
:-*
No teda nwm,ale mě se líbí už dlouho :-P. Strašně ho lovuju,sice všichni kdyrý znám mi říkaj že je hnusnej,ale já jsem zvyklá na to že mám odlišný nározy jak mí přátelé :-P Pro mě bude (snad) vždycky NO.1 !! LOVE hh :-D -
Re: Strašný Zděs
seš skurvená píča -
mas pravdu *13* -
-
certik
soorry vsem co maji radi richarda vyn že jsem p... ale kdyz jsem se divala na posledni dil tak se mi taky libi tak vsem velky sooory *9* *9* *4* *9*
-
-
Co na něm vidím? Když vynechám, že je vtipnej a sympaťák, tak má krásný hnědý oči přez půl obličeje, sakra! -
jako nechápu proč ti přijde trapný on je náhodou božíí a hezkej -
říkej si co cceš ale podle mího jsi pěkná ......no comment...Richard je boží a jestli to TY nechápeš nemáš co sem lízt..Je mnohem lepší a zábavnější než kdokoliv z jeho moderátorů...Je hezkej a co se týče jeho kariéry-rozhodně dokázal omnoho víc než TY!!!!!!!Takže si laskavě sbal svoje saky paky a vypadni!!A jestli něco podobnýho sem ještě napíšeš budeš mít semnou velký problém"!!!! -
-
Re: Re: Strašný Zděs
No jestli on je pěkný tak to potom zěmě neni kulatá!!!
No a já ho tak strašně nesnáším,protože mi strašně moc připomína jednoho chlapa!
A ani navíc Richard se mi nezdá že by byl pěkný ani trochu neni.
A na víc on se ani nezajímá o to že druhým lidem dělá trauma když vleze na obrozavku nebo proč má tak ty vlasy neušesané ??
Podle mě vypada jako pulec a pštros!!!!
On je strašný zděs!!! Já se mu vždycky strašně směju když ho vidím on je tak ŠOKATÝ !!!
Jo a už se bojím že s tebou budu mít problémy !!Já si sem můžu psát co chci stejně tak jako vy !! *15* -
-
Re: Re: Re: Strašný Zděs
No, tak asi pěknej bude, protože Země není kulatá, je to elipsoid *1* -
Země je kulatá a RICHARD je nádhernej!!! *8* *16* -
Rozcuch je normální moderní účes, který skutečně vzniká pečlivou úpravou vlasů, má ho taky, rozhodně nejde o něoc neučesaného. Madam asi závidí, že malý prcek má šarm a krom toho umí být velmi vtipný. Mě když Rich vleze na obrazovku tak tak ještě sesílím zvuk. -
a navíc kdyby nemel ten jeho sexy rozcuch tak vypada jako ulizanej magor....je upe boziiii... *14* -
prosimtě co je šokatý??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* -
tak za prve nikdo se te neptal jestli se ti libi a jestli ti pripomina nejakyho chlapa je to tvuj problem a ty vlasy taky se te nekdo nepta proc nam pridelavas trauma z toho ze ho pomlouvas a jak uz sme tu slyseli tak on toho dokazal mnohem vic nez ty a vsad se ze ty nedokazes ani za cely jeden rok ani za dva komentovat nejaky porad *16* *8* *5* *15* *5*
-
-
-
-
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám. -
...
všechno nejlepší... *14* *14* -
narozeniny
Ričíku vše nejlepší k narozkám a ať se ti v Top Gearu daří ♥ -
Narozky!!!
Vše nejlepší,hodně zdraví a štěstí, přeji! *3*
Ať se ti daří! *1* -
♥♥♥
♥ Milovaný Hammster...Zamilovala sem si Top gear už před třema rokama když sem byla v Anglii...bylo to sice anglicky ale tomu protě rozumíte...když sem z Anlie dojela už sem jenom čekala kdy to příjde do česka a dočkala sem sa...;)
Richard je podle mě nejlepší...a spolu s Jeremym tvoří ůžasnou spikleneckou dvojku proti Jamesovi..ale zas oni se spikávají pořád takže...xD no Prostě Hamster váálíí a ty jeho oči jsou nádhernéé...♥♥♥ boží ♥♥♥ -
r
Nechci nikoho nějak naštvat ale já jsem slyšel že Richard je GAY.Je to pravda *7* *7* *7* ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,, -
-
Re: r
ať je nebo ne, ale je skvělej *3* -
rozhodně není na 100procent -
Ne Richard rozhodně gay není, má ženu a děti a rozhodně nemá tuhle pověst, tuhle otázku bych spíš čekal o Mayovi :-D Richard je autorem dětských knížek, má dvě nádherné malé dcerky.... :-D -
-
Re: Re: r
no, James May asi gay taky nebude, jelikož psali že žije s přítelkyní :)
-
-
To nvm, ale pokud vim tak má ženu a děti ;)
-