-
Je fakt dobrej zvlášť takovej "normální" na nic si nehraje, snad nevynechaj při svým turné Č. Budějovice - chcem jít i s mamkou.
-
:)
Richard je fakt sqělej človíček! Je to velmi osobitý člověk a mám ho moc ráda :) -
musím pochválit písničku inzerát mocinky se mi líbí a umím jí nazpamět je prostě super *1* *1* *1* *1*
-
píšeš?
Ahojky, tak to když si s nim píšeš tak bys mi mohla dát jeho maila co ty na to? *1* já jsem mu chtěla poslat fotky na kterejch jsem s nim ale mail kterej mi nedávno dali je přeplnenej a nikdo to tam dlouho nečet.. *9* -
Richi je fajn!!!
Před pár týdny jsem ho viděla poprvé naživo!!!!!! -
-
Re: Richi je fajn!!!
já taky! Stál před univerzitou,kde měl hrát a kouřil!
-
-
sluší
Rýša zhubnul a sakramentsky mu to sekne je ještě víc sexy než dřív miminko mu svědší moc moc *14* *14* *14* -
-
Re: sluší
nesluší!!!!! a nečti bulvár!!! nehubnul,protože nebyl tlustej!!! *1*
-
-
--
podivejte i on ma svy stinny stranky,, ty mame všichni. co se tyče richarda krajča a kryštofa jako hudebníků-- neznám žádnou lepší českou kapelu *5* opravdu neznam.. a to posloucham fakt hodně.. ale kryštof budou mít v mojí mp3 vždycky vyhraněný plac... posloucham i třeba mandrage a tk ale ještě u mě jim nikdo konkurenci neudělal.. pro mě fakt bezkonkurenční kapela ♥ -
-
Re: --
jo no nejlepší.. taky česlou lepší nezmán.. *4*
-
-
dcera
Tak jak se jmenuje dcera Richarda? Ví to nějkdo? Nechápu, proč s tím dělají takový tajnosti. Děkuji ať se daří *14* *14* -
-
Vím, ale je to tajný :D
-
-
Jste super jako skupina Kryštof !! a jste moc super herec a zpěvák :)) vyděla jsem film Křídla vánoc a bylo to nejkránśnější co jsem kdy viděla *4*
-
-
a kde se to dá vidět kromě kina?
-
-
Mocinky..vše nej nej..fakt vtipný.. podpora od IQ..tykv. mmch. Považovala jsem Vás za inteligentní stvoření. Až zas budou semafory na Hostinné..nedivte se a vyfoťte se!?