-
Krištof
se tu z něho NEPOSERTE!!!:-(( -
😍😍😍
-
Omarovi
Zatím co jsem od Tebe četla příspěvky,tak jen kritizuješ.Co jsi dokázal sám?Krajčo je zvláštní člověk,fandím jemu i kapele. -
richarde všechno nejlepší k vašim kulatinám
-
Moje otázka
prosim vás nevi tady nekdo s kym chodi Rychard Krajčo???????nutně -
-
Re: Moje otázka
chodí s Martinou Poulíčkovou(bývalá manželka Pavla Poulíčka ze sportovních novin)
-
-
vzkaz
Richard je skvělej, skládá originální hudbu i texty.Je prostě svůj a kritizují ho jenom blbci, kteří mu závidí. -
.............................................................
pripada mi v pohode.....ale chvilema mi pripadal,jako by byl tak nejak namysleny...........treba se mi to zdalo.......................a zas tak"sqelej"mi nepripada..........(se na kluky)... -
ghghjmkg
-
Bůh?Ne
Je to super člověk a to neříkám jen kvůli tomu,že je to hvězdička na hudebním nebi v ČR...Kryštofy mám moc moc moc ráda a bez něho by to nebylo ono...Obdivuji ho za to,že stíhá hudbu,divadlo,filmy a ještě Medůzu...A z rozhovorů se mi nikdy nezdál namyšlený,je to prostě jenom člověk,ale výjmečný v tom,že se nehrne se stádem jako většina ovcí-je Svůj... -
pochvala
Ahoj Rýšo, chtěla jsem tě dodatečně pochválit jak si vystupoval se svou kapelou v Haviřově na Den Horníků bylo to fakt super! já jsem také z Havířova a doufám že příště tam budeš znova