Přejít na výpis diskuzí

Richard Krajčo

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyska

Ahoj, zajimalo by mne kolik meri tj. jak je vysoky ...pokud to nekdo vi, diky -bb-
  • rozvod

jak dlouho byl ženatý
  • Přeji vše nej k narozeninám i s mamkou (chodili jste spolu do školy, jestli si vzpomínáte) *3*
  • Prosím o pomoc..

Prosím vás,nevíte někdo,jak dlouho trvalo jeho manželství *7* Půl roku??
    Ze Vas to bavi.....Richard je uplne v pohode a jestli se zozvadi tak je to pouze jeho a JEN jeho VEC.....a tak NEOTRAVUJTE prihlouplyma a stupidnima otazkama jo? *16*
  • Richarde, nejsi na můj vkus teda nic moc.... *13*
  • LN

Zdravim z Prahy, precetla jsem si rozhovor v LN a protoze se zivim hudbou,neusel mi jeden vyznamny detail,ktereho si asi pani redaktorka nevsimla.Zajimalo by me,jak skladate pro svou kapelu,kdyz neznate noty?Neumim si predstavit,ze by analfabet psal knihy apod. Cekam se zajmem na odpoved. Cermakova
  • KRYŠTOF je super skupina a RICHARD je skvely *1* *3* *14* *4* *14* *3*
  • Divadlo

Hele lidičky, viděli jste někdo někdy mistra hrát v divadle??? Je to fakt zážitek a to i po představení. Hrát určitě umí, ale jen podle scénáře, třeba kdyby těm svým rolím vdechl trochu víc ze sebe... třeba jako Johnny. Tak čus
  • :))

*4* Ahojte lidičky....tohoto človíčka fakt zbožňuju....víte proč? protože je to fakt úžasně sqělý člověk, který ví co chce a je fakt správný....taky si s ním občas pisnu...bouhžel nemá moc času, to ani já už teďkom ale fakt mě někdy dokáže moc mooc rozveselit a povzbudit....hlavně ty koncerty s jejich skupinou stojí opravdu za to....každému, kdo nemá energii a náladu, fakt tyto koncerty doporučuji...oni mě prostě vždycky dokážou dostat do varu....na divadelní představení se moc moc těším a chystám se na něj...bouhžel je až v listopadu... *9* a Markét: on přece nemůže měřit méně než já, je o něco vyšší...jsem s ním na fotce a já měřím 166 a jsem menší... *13* .....no nic no...jinak se mějte krásně a skládejte básně *3* ..čauky *4*
    • Re: :))borec

je mi třicet tři,ale až ted teprve jsem závislej na muziku a to pravě nu tu od Ríši,na filmy s ním se vždycky moc těším a proto vzkaz,Richarde jen tak dál to poslední cédo fakt dost dobrý.*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší