-
http://viscovim.blog.cz/1308/hitparada-novinek-i-starsich-pisni-2-dil
hlasujte! -
Omlouvám se,Rihanna je nejlepší zpevacka a ješte si rád poslechnu Davida Guettu ten má taky dobrú hudbu
-
Sláva ju dost pokazila si myslím,ale ked Rihannu nekdo uznáva a poslouchá,tak nic proti tomu nemám
-
Nechci nikoho urazit a nic proti Rihanne nemám,ale uz jí taky nemám rád,stratila stavu u mna
-
Nudná, nezajímavá, písničky o ničem, tanečky ubohé. *11*
-
riri je ta nejlepší zpěvačka na světě *1* *2* *15* *3* *14* *14* *4* S AND M JE NAPROSTO BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *5* *5* *5* *4*
-
Twilights:
tak si poslechni např.Shawna Gallawaye. A pokud mohu doporučit tak konkrétně písničku Volím lásku a pokud rozumíš špatně či částečně anglicky tak doporučuji český překlad. To, myslím, stojí za to.
O dalších psát nebudu, protože si stejně myslím, že tě to ani tak nazajímá, jako že mě chtěls spíš utřít. -
Tak to mi řekni jaký... Moc by mě to zajímalo... Rád bych si nějaké poslechl...
-
Ne, jsem citlivá až přecitlivělá a plná emocí, takže něco tak plytkého jako jsou její songy mě fakt nemůže oslovit ani uspokojit.
A věř či nevěř, jsou songy, které mě dokážou vehnat slzy do očí. Ale Rihanna, Rihanna to fakt není. -
Chtěl bych vidět tebe, ty nulo... *1*
-
*4* *4
-
je tak netalentovaná *11* *10* *16*
-
Jsem cvoklá, no a co, aspoň nepatřím do toho vašeho ubohého stádečka trapných obdivovatelů. Je to úchylné, takové zbožňování. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
No to teda určitě jí závidím!!! Jako by bylo co závidět. Já nevím, ale proč vás, urputné fanoušky napadá stále dokola jen jedna věc -když se někomu nelíbí váš favorit, tak to musí být závist!!! Ha ha a co když je někdo prostě upřímný a fakt mu připadá ta vaše Rihanna je nemožná, nehezká a její zpěv ubohý. Tady není co závidět. Naopak - na jejím místě bych nechtěla být ani za nic. Dokážou to ty vaše mozečky vůbec pochopit??????
-
Tam bys mela jít ty,Rihanna je nejlepší zpevačka jen jí závidíš *1* *1* *1* *1*
-
Janino nejseš taky tak cvoklá kdyby něco děkuji za pochopení seww *16* *16* *10* *10* *11* *11*
-
Jdi si do sám do háje, třeba tam při zpěvu ptáků na něco příjdeš. Třeba na to, že zuřivá snaha jedinců jako Rihanna apod. je k uzoufání trapná.
-
Rihanna je z toho dnešního hudebního sajrajtu nejlepší zpevačka.Ona má proste ty best of písničky a komu se nelíbí ať jde do háje
-
Rihanna je nejlepsí zpevacka pro mne
-
Je perfektnáá!! *3*