Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pocuvajte rihanna je dobra ale neporazi ega bo on je huty aj tina ,Maj Spirit decka pikakane co nosua plienocky *2*
  • Nechci se nikoho dotknout, ale R. mě přijde jako velice slušně zpívající prostitutka. I když v dnešní době neukazovat zadek a prsa znamená být very uncool.
  • Rihanno známe od tebe všechny písničky!!!! You are very SUPER *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kaculinka2012
    Rianna je sssuuupppeeerrr a nemáš pravdu člověče se jénem seš prase protože člověk se jménem seš prase je pěknej blbec
  • kravina!!! *16*
  • co s nou furt mate????
  • kecaš!!!!!je to husa!!!! *12*
  • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaa *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Riri jsi úžasná zpěvačka a skoro všechny písně se mi od tebe líbí.Snad tě někdy uvidím naživo!!!Máš úžasný sebevědomí a hlas!Navždy budu tvá fanynka.(Neboj nejsem nějaká ujetá fanynka) *3* *3* *14* *14*
  • rihanna je super a jej pesnicka where je super *14* keby som ju vydela na zivo a te jej pesnicky lepsie nes ego zijeme len raz a ostatne :D
  • Rihanna je moc dobra zpevacka, maj ji rad *14*
  • Rihanna zpívá dobře, ale na můj vkus se až příliš odhaluje. Zpěvačka si má vydělávat zpěvem a ne striptýzem.
  • no ty nikisku myslim ze jak tam nekdy v te praze bude ty uz nebudes zit
  • Ahooj zajímá tě Rihanna podívej se na můj nový blog http://markeet123.blog.cz/
    Moc děkuji těm kteří se podívaj.
    PS: Jsem začátečník co se vám nelíbí,libí nebo co vám na mém blogu chybí pište na email markeet123@seznam.cz
    nebo na stránku http://markeet123.blog.cz/1208/prosim do komentářů
    Moooc děkuji :-)
  • no to jo
  • tku ako je ona nikdy nenajdes
  • joooooo ja jsem tam byla a bilo to tam akože fakt seprovy
  • joooooo ja jsem tam byla a bilo to fakt ze suprovi
  • no to si piš ze je rihanna naj naj naj star
  • jooo? najhorsi CHCES ABY SEM TE ZABILA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit