-
Don't stop the music a Shut up and drive ;) U Shut up and drive si můžeš všimnou SPZ-etky na autě, že je česká :) *9*
-
už si s tím trapný
-
rihanna je NEJ a nikdo na ni nemá *1* já ji prostě MILUJU *14* *14*
-
Ahojky nevíte někdo jaké dva klipy točila Rihanna v praze?? *3* díky moooc!!
-
a blonďatý vlásky jí náhodou sluší taky, četla jsem recenze na koncert z minulýho týdne a všichni ji tam jen kritizujou a pomlouvaj. Mně to teda fakt nepřišlo že by man down zpívala tak strašně falešně jak někdo tvrdí *9* ale třeba to tak je, mně se to každopádně moc líbilo *4* *4* *4*
-
Taky mám Rihannu moc ráda.Ty červený vlasy v tom klipu Fly jí moc slušely *14*
-
nej lepší je rihaaaaaaaaaaannnaaaaaaaaa a beyoonceee!!!!!♥♥ *14* *14* *14* *14*
-
*14* *14* *14* *14* LOVE RIHANNA NEJLEPŠí ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Je prostě super a nemá konkurenci!!!! *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
-
Ahoj lidičky...Rihanna je nejlepší zpěvačka,kterou znám.Už se moc těším na její koncert 7.prosince v O2 aréně . *14* *3*
-
♥♥♥ ;) :)
-
Ona je prostě dokonalá< že? :)
Aspoň pro mě je *14*
Je pěkná je talentovaná ♥
Na ní slova nestačí *3* *4* -
čau lidi rihanna je hustá *3* *3* *3* *3* *3* sel je lepší (selena gomez) *1* *1* *1* *1* *1*
-
Rihanno si ta nejlepší zpěvačka na světě......moc se těším na tvůj koncert který se koná 7.prosince 2011 *1* I love Rihanna!! *14*
-
Rihannaje nejlepší zpěvačka a nejhezčí modelka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rihanna ma moc krasnz hlas a nekdy ji zavidim *7* moc si preju se sni setkat
*4* *14* *3* *15* *2* *1* jak sem byla na jejim konzerte tak se stoho nemohla zpamatovat -
rihana hezka talentovaná zpěvačka modelka *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* je prostě dobrá
-
Ahojky moc prosim o LIKE prosiim dekuju :***** http://vanocni.datart.cz/aneta-motanova-si-preje-digitalni-zrcadlovka-nikon/
-
asi to bylo moc fajn být na jejim koncertě moje setřenky tam jedou letos na vánoce tak sem zvědavá co nato budou říkat...
-
7. prosince v O2aréně, asi od 19 hod myslím *4* *3*