Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday

Happy Birthday!!! *3* *4*
  • Narozky!!

hodne stesti!!happy birthday
  • Fotka

Už jste vyděli její fotku po napadení? Je to hrůza....Kdyžtak je tady na http://www.tmz.com/ nebo na novinky.cz
  • elinor

Re: Rihannka

Naprosto souhlasim! *8* je to zmetek! a Rihanny mi je moc líto! *9*
  • andrej5

Narozky

TAK RIRI MÁ DNESKA NAROZKY!!VŠE NEJ SLYDKÝCH 21!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* SEŠ NEJ! *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Happy Birthday Riri

I love you so much. You're the best! Happy birthday! *14* *14*
  • hannahmiley

happy Birthday

Happy Birthday Rihanna.I love you! *14* *14* *14* *14* *3* *14*
  • <3

všechno nejlepší rihannko...<333 =O*
  • vrtinek

Narozeniny

Všechno nejlepši k narozeninám MTM .. MTSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMR *14*
  • 21

Tak dneska jí je 21... Přeju všechno nejlepšííí *14*
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (Rihannaje tam taky )
  • kuncikkk

Podporování

Prosim dejte hlas Rihhaně na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
  • Re: Rihannka

jj přesně tak Chris je hajzl.Toho zmetka bych nakopala do prdele!!!!!!!!!!!!!!!Chudak Riri *9*
  • Podpořte Rihannu

Podpořte Rihannu v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • krecek150

Re: Rihannka

To máš sice pravdu, se všim souhlasím, ale jít na plastiku kvůli natrhlýmu rtu a modřinám se mi zdá fakt ujetý a Chris je akorát tak posranej za ušima, když si troufne jenom na holku!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Rihannka

to neměl dělat,bít nám naši krásnou Rihanečku
  • humanic

hlasování

Ahoj,můžete hlasovat pro Rihannu na www.soonggy.estranky.cz !! Menu a soonggy hitparáda!!Dík *1*
  • hannahmiley

Rihannka

To je kokot Chris Brown že ji zmlátil a kevšemu takhle surově.V dětství byla Rihanna šikanovaná a ted ještě tohle.S holkama ve škole jsme to probírali a říkali že je Chris hroznej zmetek že by jsme ho za to klidně poslali na popravu!A přitom je Rihanna hrozně hezká a kvůli té rvačce bude prej muset jít na plastickou operaci.on jí úplně roztrhl ret.To muselo šíleně bolet. *9* Rihanna si nic takového nezalouží!Je mi jí hrozně líto.Kdo s tímto komentářem souhlasí tak mi sem odepište pls.:-I
  • RÝŇA

MILUJU RIHANNU A JESTLI JÍ TAKY MILUJEŠ, PŘIDEJ JÍ NA TYHLE STRÁNKY

HTTP://WWW.PROSTEMULLUJ U.CZ !!!

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Rihanna

jo souhlasím s tebou je fakt sexy ... *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit