Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ji tak miluju *14*
  • Chcete se vědět novinky o Rihanně? Máte ji rádi? Posloucháte její hudbu?
    Jděte na www.Rihanna.er.cz - fansite o Rihanně
  • http://starstyle-love.blog.cz/ koukněte *14*
  • svými klipy se začíná podobat Lady Gaga! někleté písničky jsou pěkné, ale ty novější jsou opravdu špatné.
    • myslíš že kdyby byly nové písničky špatně, tak jsou na vrcholu hitparád?
    • To neni pravda co to tady meleš za kraviny??? Novější klipy že sou špatný??? Tohle si piš jinam ne na stránku kde jí všichni milujou tak si laskavě tyhle sr**ky jdi psát jinam. *16* *16*
  • je bezva miluju jí *14*
    • to nejsi zdaleka sam ja ji zeru uplne nejvic *14* *14*
  • Já tam taky byla a stála sem dole v kotly takže paráda je fakt užasná já jí žeru úplně nejvíc. Ať se dou všichni před ní zahrabat. *14*
    • Souhlas!!!! *1* *1* *1*
      • Ty vole a to mě taky překvapilo jak je hodná, a co mě teda nasralo že tejden po koncertu sem se dozvěděla že sis mohla zaplatit za osobní styk a mohla si jí požádat o fotku a autogram. *4*
        • To mě taky štve!!!!
          Naše RiRi je prostě nepředvídatelná *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
          • Asi tak. Máš facebook myslim že si máme toho hodně co říct
  • Ahoj lidičky kdo všechno tady byl ne koncertě? Já tam byla taky ale v posledni ředě takže toho moc nevim......... tak mi to pleas písnětě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • rihanna je NEJ a nikdo na ni nemá *1* já ji prostě MILUJU *14* *14*
  • Ahojky nevíte někdo jaké dva klipy točila Rihanna v praze?? *3* díky moooc!!
    • Don't stop the music a Shut up and drive ;) U Shut up and drive si můžeš všimnou SPZ-etky na autě, že je česká :) *9*
      • *všimnout :D :)
  • Taky mám Rihannu moc ráda.Ty červený vlasy v tom klipu Fly jí moc slušely *14*
    • a blonďatý vlásky jí náhodou sluší taky, četla jsem recenze na koncert z minulýho týdne a všichni ji tam jen kritizujou a pomlouvaj. Mně to teda fakt nepřišlo že by man down zpívala tak strašně falešně jak někdo tvrdí *9* ale třeba to tak je, mně se to každopádně moc líbilo *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit