-
Happy Birthday
Všechno nejlepší RiRi!! -
vše nejlepší :-****
Všechno nejlepsi rihanno!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* si proste suprova,bestova,uzasna zpevacka *14* *14* *14* -
je nej
je ploste nej jak zmenila styl..... proste nej nej nej proste ji zeru *14* -
super zpevacky
rihanna a lady gaga jdou k sobe sou proste cool ne jak kesha
kesha je uplne jina nez lady gaga
lady gaga and rihanna cool nej super zpevacky
zboznujuje *14* *14* -
-
Re: super zpevacky
pipina ladi gaga fuj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* -
Tjn,ale Kesha je taky v poho *4* -
souhlasím. Lady GaGa a RiRi sou upe nej zpěvačky!!! *14* *14* *14*
-
-
Nikola
Rihanna je prostě borka,mám ji fakt moc ráda!!!!!!! *15* -
-
Rihanna
jo je prostě super....já jí strašně obdivuju....hej nenapíšete mi někdo něco na můj e-mail´?? já vám ho dám: Indruchova.Terezka@seznam.cz *4* to je můj e-mail...klidně i když mě neznáte tak mi prosím něco napište.... :D pls... *14* *14* třeba se i budem znát... *1* *1* ale to jen možná... *1* *1* dík...budete skvělí když mi něco napíšete....fakt vám děkuji...a prosíííím.... *1* *14*
-
-
<3
I LOVE HER !!! *14* -
Upe bestovní song!
Rihanna je fKT BESTOVNÍ zpěvačka!
Ta její písnička Russian Roullete je boží! Posloucham jí každej den !!!!!!!!§ *4* -
Rihanna
Rihanna je super spevacka ma krasny a dobry hlas ked spieva,pesnicka Russian Roulette nema ziadnu chybu aj ten klip Rihanna si uzasna. *14* *14* *14* -
Rihanna
RIHANNA JE SUPER. *14* JE DOBŘE,ŽE VYDALA DALŠÍ ALBUM. *4* S RIHANNOU MÁM UŽ 28 PLAKÁTŮ. *14* S POZDRAVEM VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Rihanna
jj je super a myslím si že ta její deska bude nejlepěší co kdy vydala ta deska je taková osobitá když se na ní srovnává s tím útokem co na ni ten debílek CHRIS BROWN spáchal KRYŠTOF HNĚDÝ fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
supr
Rihanna je uplneeeee BEST !!!!!!!!