Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen na sex by byla dobra...

zpevacka to zadna neni,to co ona predvadi to neni zadny umeni,staci jen kdyz se kouknu na ty superstar kreteny to samy,kampa by se takovahle pipina hrabala za nakymi svetovymi popovimi zpevaky ktery byli v 80.letech a dodnes sou jejich hity porad nejvetsi ikdyz stary a moc nestylovy,ale kdyz se na ni kouknu tak bych ji ho dal do huby a mrdal do neknecna a strikal po ni ,na to si myslim ze by bal lepsi nez na zpev kterej neni zpev..... *1*
    • Re: jen na sex by byla dobra...

to bys neměl o ní,tak sprostě mluvit,ale my ostatní,co ji máme rádi,bychom měli rádi ten její sladký hláseček i kdyby neměla tak rozkošnou tvářičku,jakou má
    • Re: jen na sex by byla dobra...

na zpívání je taky moc dobrá a ty populární zahraniční zpěvačky let 80ých by rovněž byly dobré i na to ostatní,cos tady napsal *1* *14*
  • :-)

Má dost dobrej hlas a fotky.Klipy má taky skvělé a písničky to samé.Jinak nejvíc se mi líbil účes co měla v klipu k písničce umbrella:-).Ta holka je stylová
    • Re: :-)

mas pravdu je proste skvela *4*
  • cervicek

Rihanna

Mam Rihannu rada... zpiva dobre, tancuje dobre, oblika se dobre, vypada dobre a pod.. Je dobra v tom filmi brago girls...
    Je to super zpevacka a pod.. *14* *14*
    • _sabruska_

Re: Rihanna

je to bravo girls
      • Re: Re: Rihanna

To je o těch roztleskávačkách?
        • _sabruska_

Re: Re: Re: Rihanna

jo je
          • Re: Re: Re: Re: Rihanna

Ale hezky zpívají,takové ty hezké černé holčičky,jak Rihanečka *14* *3* .
  • JJ

Myslim take vlasy jako ma v pisnicce please don´t stop music *3*
  • Nej

Rihannka je nej..ma good pisnicky a je moc pekna.nejlepe vypadala kdyz mela take stredne kratke vlasy...ale jinak je *14*
  • Rihanna

Je to suprová zpěvačka.....jí sluší snad všechny účesy, ale stejně se mi víc líbila když měla dlouhý vlasy*4*
  • Rihanna

Rihanna has best songs. *3* And with Justin Timberlake is best best song *14*
  • Nejky..!!

Rihanna je stě nej.!! *14* To mi nikdo nevymluví... A nechápu proč sem píšete ty kraviny (že je to pipka -což neni.!!) když se vám nelíbí tak sem nelezte a nebo aspň držte tlamu... *9*
    Je nejky a má bestový písničky... *14*
    • Re: Nejky..!!

nevím proč jsou všichni proti těm hezoučkým zpěvačkám tak zaujatí *9*
  • dillina

když začínala, byla mi děsně sympatická, taková fajnová holka..mile na mě působila..a teď?! taková d*vka z ní, stačí se podívat na ty fotky, latexový oblečky, zmalovaná jak E55ky...prostě děs, nechápu co to se sebou proboha provedla...docela mě zklamala, nejspíš jí ta sláva "trošku" vlezla na mozek...škoda *9*
  • Rihanna and her new sing Rehab

Rihi má super pisně ale ten nový co tam je i Justin Timberlake je na vysoké úrovni kvality,a tím chci říct že se Rihanna víc a víc zlepšuje.Líbí se vám taky??Mě tedy jo. *3* *14* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit