Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veris-avril

rihanna :-)

Takjako já mám Rihannu taky ráda ale více ji to seklo s dlouhýma vlasama jinak na Avril nemá :-) ale je taky dobrá :-)
  • frideman

Ciara

CIara je fakt jedinečná zpěvačka. Letos vydává třetí album a brzy i nový singl. Proto jsem o ní nedávno založil jedinou českou stránku, kde najdete ty nejnovější infošky. Když tak mrkněte na www.f24-ciara-princess.wgz.cz . Budu rád, když se mrkněte. Ciara si zaslouží více pozornosti
    • diela

Re: Ciara

*1* respect Ciare ,nádherný stránky :) ,ale jsem větší fanda Rihhy *5*
  • znamení

Ahoj lidičky miluju Rihannu akorát mám jeden problém. Když sem najedete na tu stránku jak je tam kdy se Rihanna narodila atd. tak je tam že je znamení vodnář, ale ona je ryba. Tak papa
    • dombinka

Re: znamení

No nevím ale zdá se ti, že když se narodila 20.2. a Vodnář je od 21.1 - 20.2. a Ryba od 21.2. - 20.3., tak je Ryba???
      *7* *13* *15*
    • Re: znamení

hej to neva ne jeto sice trapne ale to je jedno ne napis cest
  • frideman

Hudební tip

Mrkněte na hudební stránku Freeline Zero ( http://freelinezero.wgz.cz/ ), kde najdete ty nejnovější informace ze světa zahraniční hudby. To nejnovější si můžeš zdarma stáhnout
  • heath.4ever

kočka

no jo no...prostě kočka z Barbadosu...Miluju její písničku Take a bow!!!supér!!!
    • kaciiik

Re: kočka

jj Take a bow..upe nádherná písnička *14*
  • Rihanna

fakt duper zpevacka,ale jak sena tom jejim mew dvd.najizdi na ty tajne videoklipy.????pls estli nekdo vite napisajte *3*
  • dasha86

je to hnus

RnB je snad nejhorsi hudebni styl, co kdy existoval, teda podle me. A ted je to vsude
    • Re: je to hnus

Kecy Rihanna Je SUUUUUPPPPPPPEEEEEERRRRR! *3*
    • frideman

Re: je to hnus

nesouhlasím s tebou. *5*
  • frideman

Rihanna nahrála duet se Ciarou

Přečtěte si vše o duetu Ciary s Rihannou! Tears Fall bude rozhodně letošním hitem! více http://www.f24-ciara-princess.wgz.c z/ *3*
  • Rihanna je dost cool

Tady vzpominka, kdyz hrala v Praze:
    http://paranek.blog.cz/0803 /rihanna-t-mobile-arena-20-3-2008
    • diela

Re: Rihanna je dost cool

*1* hezkej článek,taky jsem tam byla.Ale nemám tak geniální článek,jak ty *8* -muj puberťátskej radši nezveřejňuji )
    • Re: Rihanna je dost cool

Ono to tam v odkazu dela mezery, tak je to bez nich...
  • vrtinek

Rihanna

Upe moc moc suprová zpěvačka mám jí strašně moc rád... má strašně hezkej hlas... kdyby měla někdy koncert tak mi prosim napište :-) ... a je SEXY :-).. Souhlasíte se mnou všichni :-) ?! *14* *15*
    • Re: Rihanna

jo souhlasím s tebou je fakt sexy ... *14* *14* *14* *14*
    • diela

Re: Rihanna

*1* *1* ty malý bejku,jestli sis nevšiml,tak Rihanna měla ten to rok koncert v ČR <respek.v březnu>,tak si nemysli,že hned tak dojede.na to si budeme muset ještě počkat *3*
      • vrtinek

Re: Re: Rihanna

já vim že měla v ČR koncert ale prošvich sem ho ale ....... jestli sem ještě přijede tak asi bude předvádět desku Hotness ne ? *1* *1* *1* *14* *14*
        • dombinka

Rihanna - Hotness

Kdyby jsi se trochu zajímal o Rihannu tak bys věděl, že album Hotness bylo určeno pouze pro internet a nikdy nebylo vydáno do prodeje. Takže koncert s písničkami z alba Hotness nečekej.
          *7* *9* *9*
          • vrtinek

Re: Rihanna - Hotness

áha ........ mno myslim že zájmám je slabý slovo :D:D:DD:D: .......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit