-
on je táááááááááák hezkej ♥♥♥♥♥ nejlepší ve filmu sherlock holmes! *14* *1* *1* *14*
-
-
;) nene .. je lepší jako Tony Stark ... *3*
-
-
Přesně... ne že by mu Sherlock Holmese neseděl taky to byl dobrej film... Ale stark je prostě jeho... ty hlášky, ta povaha... prostě je nejlepšííí ale Tony stark mu sednul dokonale...
-
-
-
Robert je....*
....*Dokonalej a akorát pro mě!!!!....:P, takže se nechytáte, heh....* *8* *1* -
já ho prostě žeru je bestovní..:-*** ♥♥♥ v životě jsem se do nikoho tak nezabouchla jako do něj! *14* *14* *14* *14* *1* *2* *15* *3* *4* *14* *14* *5* nejlepší je ve filmech:Kiss kiss Bang bang
Sherlolck Holmes ,Sherlock Holmes:Game of Shadows
Iron Man ,Iron Man 2
ale samozřejmě tím nechci shazovat ostatní jeho filmíky ale tyhle jsem vyděla a ve všech je prostě nejlepší!A předpokládám že ostatní budou stejně zdařilé jelikož on je prostě talent! *14* *14* -
nejlepší herec spěvák i osobnost prostě dokonalý *14* *14* *14* já ho fákt žeru
-
Najlepší herec na Zemi. Najviac sa mi páčil vo filme IronMan1,2,3.
Lepší herec není a vôbec nevyzerá na 48 podla mňa vyzerá na 30 <3 :* -
-
Je to úžasnej herec a podle mě nejlepší na světě,ale mrkni na všechny jeho filmy,kam se Iron man hrabe na Chaplina nebo Holmese *3*
-
-
No jo,Robie je velký sympaťák... Skoukla jsem i starší filmy,je to velký talent a herec mnoha tváří,ve všech rolích je originální.Ale ještě nikdy se mi nelíbil jako teď,asi dozrál do mužnosti...
-
-
Naprosto s Vámi souhlasím! :)
-
-
Je boží je užasnej je sexy
taky mě zaujal ve filmu iron man je prostě úžasnej *14* -
jestly si myslíte že někdy přijede do čech tak to se asi nedočkáte!!
má moc práce s avengers 2 se ženou a synem!!!
miluji ho je to nejlepší herec a sexy chlep kteráho znám!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Za 1. jestlY ?!
Za 2. Avengers 2 se ještě ani nenapsali, když už tak s Iron Manem 3
Za 3. Pochybuji že syn a žena jsou pro něj práce
Za 4. kteráho ?!
Za 5. chlep ?!
Za 6. Ty ho snad znáš osobně že píšeš že sem nepřijede? Když už se musíš vyjadřovat tak si zjisti určité informace a přečti si to po sobě ;)
Měj se! -
-
Avengers 2 už napsaný jsou *6*
-
-
-
2013- IronMan 3
2014- Sherlock Holmes 3
Avengers 2
Už se teším *7* -
Vše nejlepší k 51.narozeninám *4* hlavně zdraví, štěstí a moc moc úspěchů, jak v kariéře, tak i v soukromí *4* jsi vážně skvělý herec a role Iron Mana ti neuvěřitelně sedla *4* doufám, že tě uvidíme ještě v dalších marvelovských filmech *4* jsi Božííí a nejhezčí *4* *4* *4*