Přejít na výpis diskuzí

Robert Downey Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k 49 narozeninám ...at si mezi nami navždy..... miluju te:*
  • Ale zil cetla jsem ze v te dobe co ji pri nataceni filmu gothika potkal byl uz temer normalni jedinej kdo mu mohl "zachranit zivot" byl Mel Gibson on mu totiz jako jediny v kritickou dobu duveroval a dal mu angazma v jednom.filmu a tim padem mu i pripomel jak uzasny je hrat a zaroven byt "cistej" a ona s nim zacala chodit az kdyz uz byl troch slavnej ale priznavam zkusit to s nekym kdo mel tak pohnutou minulost je asi urcite tezky.Ale zaroven POPIRAM to tve tvrzeni ze mu zachranila zivot ona mu uz jen pomohla vyslapnout posledni schod to hlavni udelal Gibson!!!
  • On je nejlepší herec. snad všech dob obdivuju ho!!! :3
  • Zbožňuju ho,je nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • BluEbEatS
    OOOOOOOO ježiš on je tak hrozně sexy*14* Hlavně jak hrál Sherlocka tk byl úplně k sežrání *14* *14* *1* *1*
  • je nádherný miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • daba

On je prostě boží!!!

A s tím souhlasí i můj přítel! Byl to vlastně on, kdo mi ho objevil, když mě s sebou vzal na Iron Mana. Zrovna jsem se vrátila z kina, a tam dávali trailer k Sherockovi Holmesovi. Sice jsem ho už víckrát viděla na webu, ale velké plátno je velké plátno... Už se moc těším!!! (Z minula byl úplně k sežrání v Čase smyslnosti a v Chaplinovi, s tím úplně souhlasím, vlastně ve všem, kde jsem ho viděla...).
    • Re: On je prostě boží!!!

Děvče přelétavé, a co Gerry? Ty,ty,ty!
  • Sherlock Holmes

Je to fakt hezkej chlap,ale nejvíc mu to slušelo právě v Sherlocku Holmesovi.Viděla jsem už hodně filmů s ním.Nyní mám stáhnutý film Due Date,je sice s titulky,ale to nevadí,možná v budoucnosti se dočkám,žebude i v češtině. *14* *4* *14*
  • 2.4.1998 a 174 cm výška,máme slolečné *3* *4*
  • Tauredhiel_Thranduiliel
    Všechno nejlepší k 50. narozeninám tomu jedninému a nejlepšímu Tonymu Starkovi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit