Přejít na výpis diskuzí

Robert Downey Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Robert! Whether you're still the same amazing ageless actor! Love u and wish u successful life. *14*
    ®Lizzie & Joe M.
  • fanah
    Postrádám ve filmografii Čas smyslnosti. Tam předvádí svoji schopnost chytat za srdce.
  • Všechno nejlepší k narozeninám. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy birthday *3* *3* *3*
  • Všechno nejlepší k narozeninám *3* *3* *3*
  • Můj nejoblíbenejsi herec :), v nasich filmovych srdcich zustanes navzdy! :)
  • halleberryreal51
    Robert Downey Jr. sweet beautiful angel sexy man & boy. I Love you Robert. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
  • IM je nejlepší
  • JÁ JSEM SE TAKY NARODILA 4.4......ALE AZ 2001 SKODA !!! :-D :-D :-D :-D *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *14* *14* *5* *5* *5*
  • Robert je vážně okouzlující!!!!!!

Nejprve se mi strašně líbil, seriál Ally Mcbealová, ona obecně je taky super herečka, no a když jsem ho ve 4.sérii viděla hrát advokáta Larryho Paula, tak jsem se do něj úplně zabouchla. Ten kukuč a ty brýle, no prostě strašně mu to tam slušelo. Furt si musím pouštět ty díly, jen abych ho viděla. JE to strašně moc hezký chlap, ať už si prošel v životě čím koliv, je to výborný všestranný člověk. Sem se do něj zbláznila tak, že i v práci jsem si našla svého Roberta, který je mu podobný:) je to sranda, prostě je to můj typ a našťěstí podobný chlápci na světě jsou:) doporučuji si najít podobného typa, hodně to pomáhá. Jste do někoho zamilovaná platonicky ale můžete být i reálně, do někoho kdo je mu podobný:) *14* *14*
    • Re: Robert je vážně okouzlující!!!!!!

takoveho chlapa jako je on tady nepotkáš a myslím ani nikoho podobného

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší