Přejít na výpis diskuzí

Robert Downey Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba

Sherlock Holmes

V pátek začali v USA (i leckde jinde) promítat Sherlocka Holmese. Odhady tržeb za pátek jsou dokonce o něco vyšší než u Avatara (čili nejvyšší). Podle traileru to bude takový "trochu jiný" Holmes, ale už se těším na 14. 1., až to budou dávat i u nás!!! *3*
  • sweeney.sparrow

robert downey as

sherlock holmes sherlock holmes *3*
    • sshakira

Re: robert downey as

robert downey ma dneska narozky musím mu popřat tak všechno nej nej a hlavně zdravý ach jo proč tak pěkný herci bydlej tak daleko *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9* *9* *14*
  • Ouuu yeah xD

Zapomněli tu napsat,že hrál v Sherlocku Holmesovi v roce 2009..
    Teda,snad je to on,no ne? *1*
    Ale jinak ho mám ráda *5*
  • HB

všechno nej k narozkám
  • nej

Všechno nejlepší k narozkám *4* KOnečně nějaká osobnost která slaví narozeniny ve stejnej den *3* *4*
  • daja31

???

Neměl by tak náhodu mít ve filmografii uvedenýho i Sherlocka Holmese?
    • anethia

Re: ???

souhlas
  • miluju Roberta je to nejlepší herec.Aničko já tě za blázna nemám já ho taky miluju..A doufám že někdy přijede do ČR *14* *14*
  • good.giirl

!WoW!

Jen to tu budu opakovat,ale teprve nedávno jsem viděla Iron mana 1 i 2, a musim říct WOOW!!!!!! ........podle mě je to vážně úžasnej herec a navíc fakt sekáč *3* *14* ....a taky ho děsně obdivuju za to že se z toho dokázal dostat......je prostě AMAZING!!!!!!! *4* *3* *14*
  • :3

Robert je úžasnej herec a nádhernej chlap!! Ikdyž, ta výška teda nic moc, stejně ho prostě žeru *14* *14* *14* nejlepší byl ve filmu Sherlock Holmes, tam byl úplně k sežrání....
  • mám ho strašně ráda je hezkej a umí dobře hrát nejlepší film s ním byl Avengers nebo IronMan1,2 a těším se na IronMana 3 jo a nevíte jestli bydlí v New Yorku a nebo v Los Angeles?
    • Nebydlí v New Yorku tam ma jenom kancelář a narodil se tam ale bydlí v Los Angeles .. Ted zpis bydlí v Malibu (California) :)) (velký RDJ fan) *15*
      • Přesně.. A často tam natáčí
    • Bydlí v Benátkách, Malibu A Kalifornii.
      • a ještě v New Yorku ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit