Přejít na výpis diskuzí

Robert Knepper

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • t-bag

uau kdyby byl mladší hned bych po něm vyjela, je fakt sexy!! a škoda že mu v 2.sérii usekne Abruzzi ruku
    • Re: t-bag

On si cely to chovani postavy udělal podle svyho... chůze,vlasy, ten jazyk!!hraje to velice presvedčivě.a strašně roberta obdivuju + fandím mu.ve 3 zatim nic moc, tak uvdime
    • Re: t-bag

kecáš,ale i bezrukej není k zahození... :D *14*
  • ...

Ahojky holky.Nevím s kym mam souhlasit ale mam kamarádku která je zamilovaná do Roberta Kneppera a jeden čas se kvůli tomu řezala do ruky.Nevěděla sem co s ní, ale pak mě něco napadlo.Poslala jsem mí tetě do Ameriky jeho fotku a poprosila jsem jí aby mi jí poslala nazpátek aby měl Americkou známku.Tak mi ten dopis s fotkou přišel a já sfalšovala Robertovo podpis.Skoro až okopírovala a dala jí ho k svátku.Nikdy sem jí neviděla štastnější.Je to sice malý podvůdek ale ona už se neřeže je celkem spokojená a od té doby co má fotku se sfalšovanym podpisem docela vychází s tím že Robert neví nějaká Soňa z Čech existuje.A já jsem taky šťastná, že jsem nepřišla o kamarádku.Všechno je v pořádku.TAK HOLKY NENECHTE SE ZNIČIT LÁSKOU, PROTOŽE SI VÁŠ ŽIVOT NEZASLOUŽÍ. *3*
  • 0.lara.0

Zákon a pořádek

Normálně dneska zapnu televizi na Nově a řikám si: "Ježiš Zákon a pořádek to bude zase nuda..." pak koukám dál a koho tam nevidim??? Byl tam Robert!! Tyyo lidi tomu to tam tak seklo.. Hrál chirurga kterej zabil a rozřezal svoji ženu (jenom mi uniklo kam dal tělo *1* ) ale to se až do konce dílu nevědělo, i když většina si to musela myslet hned od začátku *1*... Nooo takže kdybyste někdy v programu vyděly že dávaj "Zákon a pořádek: zločinné úmysly" první řadu devátej díl tak určitě koukejte *3* *5* *4*
  • film

přidejte mu někdo do filmografie že hrál v hrdinech Samuela
  • nej

Tak tohle je jeden z nejlepších herců co znám!!!T-Baga jsem sice nenáviděla ,ale Roberta jsem vždy obdivovala, protože ho tak skvěle zahrál... *4*
  • Teddy Bagwell

Musím souhlasit, že Knepper je jako Teddy skvělý!! Už docela dávno jsem přišla na to, že mám slabost pro "slizké hady". V Prison Breaku mě fakt dostal.
    • Re: Teddy Bagwell

Pro ty mam slabost takyy *1*
      • Re: Re: Teddy Bagwell

u mně je to úplně stejný *8* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Teddy Bagwell

Bez komentáře.. *14* *14* *14* *14*
    • Re: Teddy Bagwell

Mne taky dostal..jako T-Bag je fakt SEXXY.A to jeho voblizovani rtu je uzasne
      • 0.lara.0

Re: Re: Teddy Bagwell

ježiš to olízování rtů mě uplně dostává to je tak sexy *14* *1*
  • Milášek

noo, Robert je naprosto úžasnej. sdílám nzory zde přítomných.. jako jedna zmála ho fakt zbožňuju..;-) kamarádka pořád tvrdí jak je nechutnej atd,.pořád v něm vidí T-Baga.. ale bych pravdu řekla, T-Bag je božskej.. Robert je super herec, nikdo by T-Baga nezahrál líp, ale T-Bag je fakt roztomilej.. jak chodí mluví... prostě je celej úžasnej, díky tomu, kdo tuhle roli vymyslel;-)
    • Re: Milášek

nejde o to kdo jí vymyslel ale o to kdo to hraje. Víte že na t-baga dělal casting herec co hraje Haywire (patoshik)? kdyby to hrál on tak budu t-baga nesnášet ale když ho hraje robísek tak je uplně o něčem jinim *14* *4* *14* *14* *14*

no jo přesne to si taky myslím,at si každý o dabingo říka co chce ,ale kdyby T-Bag nemel ,tak supr uchýlackej hlas ,tak by to snad nebyl ani ono.Dabing děla hodně.

ve všem s tebou souhlasím *5* *1* *14* *14* *8*
  • fujj

to jo..on je taaak sexy.....haha to byl vtip.....ten a sexy??kdo to kde videl???takova drzka...na pedaka a kdo vi co jeste se opravdu hodi..a pravda t-baga hraje dobre...dokazu si ho jako uchyla predstavit *1* *1* *1*
  • HNUS...

HHNS-HNUS A HNUSS VSECH HNUSU BLÉÉÉ *15*
    • teddy-girl

Re: HNUS...

ty mě nechtěj potkat! protože jestli jo tak ti teprve ukážu kdo je hnus!!! *10* *8* *16* *5*
    • Re: HNUS...

jestli se ti nelíbí tak sem nelez a neobtěžuj s tim jiný *8* *16* *10* *10* *13* *5*
  • T-Bag 4EVER!!!

T-Bag je nejúžasnější postava v PB...Knepper to hraje vážně suprově, protože on jako úchyl vypadá *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit