Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

http://www.facebook.com/group.php?g id=115180288235&ref=ts#!/profile.ph p?id=100000736119126&ref=ts
    • Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Nenapsala si špatnou adresu ?? Mě to nejdeee *9* *9* *9*
      • Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

vymaž v odkazu mezery...
    • Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Holčiny, fakt věříte, že je to jeho profil jo??
      • jenah

Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

oooh můj bože....nechceš si trhnout? jasně, nikdo z nás nemůže potvrdit, že je to jeho pravej profil, ale kdyby si ho znala..nebo se o něj aspon malilinko zajímala a pak se i s nim bavila...poznala bys, kdyby si na něj někdo "zase" hrál...takže klidni - nepřidej si ho a věř si dál tomu čemu chceš hm?
        • Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Trhni si sama a buď laskavě slušná, já tě taky neurážím *13* ... Jen jsem se zeptala, jestli tomu věříte, nic víc...
          • jenah

Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

já neurážim:))) jkdybych urážela tak jsem horší...:)) ne omlouvam se.) každej má přeci svůj n ázor a je na něm jestli věří nebo nevěří...ale tak nezpochybnujte to těm ostatním:)))
            • Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

já bych to holky tolik neřešila , stejně nikdo nikdy nezjistí ,jestli jsou to pravdivý , neúplný , mylný , nebo záměrně vykonstruovaný informace , tak zůstavejte v klidu, hlavně bych hledala bezpečný zdroje jinde než v diskuzích , aspoň byste se nemuseli hádat :-))
            • Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

víš co, pokud něčemu věřím, tak si to jen tak zpochybnit nenechám, ne? *3*
        • lina25

Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Přesně tak Jani.....fakt pro dobrotu na žebrotu tady.....
          • Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

nevím teda,na jeho oficial stránkách je uvedeno,že žádný takový profil nemá,právě kvůli tomu,že na fcb a myspace koluje spoustu jeho nepravých profilů *9*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Navíc na jeho oficiálních stránkách není uvedeno, kdy tam ten článek byl vložen že nemá fcb...Dávno si ho mohl opět založit....Ale jak tady píšu, pokud mu nevěříte, myslím že je bezpředmětné aby jste si ho přidávali...a pokud si ho přidáte, tak se ho na to zda je pravý nebo ne neptejte...Vážně mu to dost vadí....To logo © Profile Original & Official® █║▌│█ tam má svůj význam, mějte se hezky:)
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

No vidíš a tenhle je pravej.....Založil si ho nedávno.
      • lina25

Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Hele....pokud tomu nevěříte tak si ho prostě nepřidávejte....Dalo mi hodně práce ho najít! A je tam logo originality! To nestačí? Musí to být úředně ověřený....Hlavně se ho prosím na to neptejte pokud si ho přidáte. Je to docela nepříjemný, už tohle byl jeden z důvodů proč ten profil málm smazal. Ta nedůvěra některých jedinců.
        • vrtulka

Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

tak jsem odeslala požadavek na spřátelení *4* tak uvidíme *3*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│

Přijme tě to ti zaručuju:)
            • vrtulka

tak přijmul *3*
        • lina25

Nevidím jedinný důvod, proč by nemohl mít fcb...O Robovi je známo, jak miluje svoje fanoušky a pro sebe si ten fcb nezaložil! Prostě a jednoduše pokud pochybujete o přátelství nežádejte!
  • Zážitek

Uživatelko wiki:

Tak ty si měla tu čest ho několikrát vidět jo? Doufám, že se s námi o tento bezva zážitek podělíš... A při jaké příležitosti to prosím bylo???
    • Re: Zážitek

já ho viděla,bábi bydlí v Londýně v Mortlake a Pattinsonovi maj dům o něco dál...sice už je to delší dobu,ale myslim,že se nijak nezměnil...je to fakt kus *14*

PS:Wikki1 nějak o tom pobychubuju,že jsi ho kdy viděla *3*
      • Re: Re: Zážitek

Fakt??tyyyjoo tak to se máš.Máš o dněj podpis nebo fotku nebo tak něco?? podpis určitě jo ne? *3*
        • Re: Re: Re: Zážitek

samozřejmě,že mám podpis *3* sice jsem se styděla jako blázen,ale nakonec jsem ho o něj požádala *4*
  • eclipse

http://www.youtube.com/watch?v=VNjy jAN60Xg

něco málo z Eclipse *14*
    • nikolousek1

Re: eclipse

proč je na konci toho videa datum 30.9.2010? oni posunuli premiéru? *7*
      • Re: Re: eclipse

ne,ne...datum premiéry je pořád stejný *5*

to ještě není ofiko trailer ne? to zřejmě zpracovatel malinko popletl:-))
  • Robsten forever !!

BOŽE !!! Jsem tak ráda, že Rob chodí s Kristen.. :)).. dovede si předstvait, jací by mohli být jejich děti?... Učinění andělé !! :) *14*
    • Re: Robsten forever !!

Taky jsem moc ráda :))..... když jsem viděla tu jejich fotku z anglije jak se vedou zaruce, byla jsem nejvííc happy xD...už jen chci aby to přestali tak tajit a ohlásili to officiálně, ale řekla bych, že toho se dočkáme až po natáčení Twilight ságy :)..nouvidíme, třeba i dřív *1*
      • lina25

Re: Re: Robsten forever !!

Promiň fakt nechci být nějka hnusná...ale říká ti něco slovo fotomontáž???? Těch už tady bylo co se Roba a Kristen týče fakt na tuny....Rob je singl
        • your-darling

Re: Re: Re: Robsten forever !!

Hej ale oni spolu fakt byli korát že se rozešli...Kristen ted někoho má...ale Rob to neni..škoda..
          • Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!

to je možné...tahle fotka by tomu i docela odpovídala :-D

http://images.google.cz/imgr es?imgurl=http://www.filmshaft.com/ images/2009/09/robert_pattinson_kri sten_stewart.jpg&imgrefurl=http://w ww.filmshaft.com/kristen-stewart-an d-robert-pattinson-confirmed/&usg=_ _6dithJ1gfHj_pjzTT7ohM0DmeAs=&h=831 &w=468&sz=128&hl=cs&start=39&um=1&i tbs=1&tbnid=seB9WjmF6S8dEM:&tbnh=14 4&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3Drobert %2Bpattinson%2Band%2Bkristen%2Bstew art%26start%3D21%26um%3D1%26hl%3Dcs %26lr%3D%26sa%3DN%26ndsp%3D21%26tbs %3Disch:1
            • Re: Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!

to je fotomontáž,já videla pravou fotku a kristen tam je sama
        • your-darling

Hej ale oni spolu fakt byli korát že se rozešli...Kristen ted někoho má...ale Rob to neni..škoda..
        • 22kristyl

přesně (:
          • Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!

no,kdyby ses podívala na tu fotku pořádně do detailu,tak uvidíš,že se za ruce nedrží...K má ruku položenou někde mezi jeho loktem a rukou... *5* a to podle mě z nich ještě pár nedělá *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!

kde je ta fotka?
        • lina25

*nějak:)
    • Re: Robsten forever !!

ale oni spolu nechodí...Robert je teď momentálně singl a můžeš si to přečíst i na jeho oficiálních stránkách *4*
  • úža

Jééééé Ten Rob je ale superrr =o** *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Aha...

Aha, tak on už ten rozhovor je starý... tady zase píšou, že je to opravdu fanynka..

http://twilightbatch.b log.cz/ 0806/meet-robert-pattison
    • Re: Aha...

jo? no je to ta samá holka , tak to je asi extra oblíbená fanynka :-))
  • Fanynka či reportérka??

Hele, tady... to je ta samá holka

http://www.youtube.com/ watch?v=M6MR4L1kU5Y&feature=related

je tam pokaždé napsané i její jméno Laura Culpepper....
    • lina25

Re: Fanynka či reportérka??

To je fanynka
  • bella as vampire

http://www.youtube.com/watch?v=GsMD WKUeyrA&feature=related
  • eclipse

Takže oficiálně bude oficiální trailer Eclipse vypuštěn 30. března, je to potvrzeno! *3*
    • Re: eclipse

*9*

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
        • your-darling

Re: Re: Re: eclipse

co je na tom super..už to mělo být dneska... *8* ..tak pozdě??!! *9*
          • Re: Re: Re: Re: eclipse

jj, přesně... včera bylo pozdě.. *9*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: eclipse

J ono..4...to ted to bylo maximáně romantický a ted ještě čtyřka..na to nás do toho kina fakt nepustí...
              ale jak to vypadá s trilerem na eclipse...tak se breaking down nedočkáme...
            • Re: Re: Re: Re: Re: eclipse

horší bude čekání na 4.díl ... a zrovna na ten se těším úplně nejvíc *15* ... do kin ho mají uvést až někdy v roce 2011 na přelomu jara a léta *10*
  • interview

to interview fakt super , buď mu fanynka vážně padla do oka , nebo je k holkám fakt milej *14*
    • Re: interview

holky, já si myslím, že to není fanynka, ale reportérka, už jsem s ní a Robem tuším jeden rozhovor viděla...
      • your-darling

Re: Re: interview

neni reportérka...říkala to v tom videu..poslouchejte...
      • Re: Re: interview

no je fakt , že mluví plynule a nevypadá vůbec nervózně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit