Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • claire9

Claire

ahoj mam na blogu 11.díl a dalsí bude za cca 7.dní-tak se juknete je z ceskyma titulkama-a tady vd uz 7.kapitola kniha
    vd-11.dil-http://twilightinf o.pise.cz/5195-vd-11dil-s-ceskyma-t itulkama.html
    kniha 0-7.kap http://twilightinfo.pise.cz/vd-prob uzeni-onl/012010/.ahoj
    mam tam plno vecí o twilight
  • nikolousek1

trailer

Ahojky nevíte jestli už vyletěl trailer k třetímu dílu? Mohl by sem někdo hodit odkaz? Já to nějak nemůžu najít *7*
    • vrtulka

Re: trailer

bohužel tě musím zklamat ale oficiální trailer k Zatmění ještě není, takže odkaz ti sem nikdo nehodí *9* to víš, všichni na něj už netrpělivě čekáme, ale zatím ne e *9*
      • nikolousek1

Re: Re: trailer

no ti nás teda napínají *9*
        • vrtulka

Re: Re: Re: trailer

to jo pěkně nás napínají, já jen doufám, že až ten trailer vyletí o světa, bude stát aspoň za to, když si s ním dali tak na čas *3*
  • že jo

Ta fotka Roberta na druhý sránce dole vedle tý jak mju malujou pusu tak je tam fotka s nějakým chlápkem a ten chlápek mi hodně připomíná Kurta Cobaina že jo?
  • :-))

Holky, vy jste nenapravitelné... vyvztekejte se doma do polštáře a na urážlivé příspěvky nereagujte a bude klid... čím víc budete reagovat, tím víc je to bude bavit, proto to dělají *3*
    • xcornelia14

Re: :-))

Já nereaguju a jsem happy *15*
  • stay-c

Lidská demence nikdy nevymizí!

To je děs. Co mají lidi z toho, že uráží ostatní? A nepochopím, jak může tak výbornýho herce kritizovat někdo, kdo má v hlavě místo mozku piliny (důkaz-neregistrovaný uživatel nevim napsal ve větě PRYČ S NÍM ve slově pryč měkké i, což je podle mě demence největší) Jsou to všechno zamindrákovaný zoufalci, co celebritám závidí, že jsou oblíbený a letí po nich holky. Pattinson je opravdu velmi krásnej chlap a tím, že ho tu ten negramota uráží, tím to nezmění. Maximálně se poníží, protože ukáže jak moc je hloupej. Fakt, smát se těmhle lidem. *1*
  • antidicaprio

praha

myslíte že se někdy objeví v praze nebo někde v čechách???
    • xcornelia14

Re: praha

O.. kdyby ano možná bych se tam jela podívat. I když nevím.. jestli kvuli nemu bych tu cestu zalozila *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: praha

oo.. to by byl den!
      • antidicaprio

Re: Re: praha

no ja bych si to moc přála ale taky bych chtěla aby přijel na stejno depp pač by se k robertovi všichhni nasr...a ja bych měla volnýho deppa *1*nebo i dicaprio ale k tomu by nikdo nešel *10* ale pattinsona bych taky ráda viděla . to jj
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: praha

to by byl dokonalej den.. :) na FB je jedna skupina ve ktery se o to snazi, ale nevim jestli to pomuze.. chtej aby prijeli na premieru eclipse.. ale pochybuju :(
          • Re: Re: Re: Re: praha

Myslim ze nejde rict ze by byl na tmavovlasky, kdyz jeho rocni pritelkyne byla blondyna...
          • Re: Re: Re: Re: praha

No kdyby mel se objevit, tak to budou vsici vedet hooodne dlouho dopredu, tak si aspon stihnes nacvicit zadost o ruku Betuli:P *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: praha

ja ho nebudu zadat o ruku:D to on me:D projdu okolo nej on se zamiluje a odveze si me do LA:) tak a ted du snit:D dobrou noc:).. vcera sem si v knihovne pujcila na vetrne hurce(bellinu nejoblibenejsi) takze du cist:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: praha

no jako zapomen, ze se potahnu do KV abys mohla pozadat or uku patyto...roberta:D
            • b.e.t.u.l.i

Ja ti nestacim:D pchee:D *15* Ale pojedem na nej i bez Nikky ne? :D KV zrovna nejsou nejbliz:)

no kdyz s sebou vezme Nikki Reed, tak klidne *15*
            • b.e.t.u.l.i

Nazor odbornika:) Fajn děkuji za něj *3* a až tu bude pojedem se na něj společně podívat viĎ? :) *15*

no moznost, aby sem prijl ten tvuj milacek neni zrovna mala... jestli pujde sttoupat vis a bude tocit kvalitni filmy, tak treba prijede na filmovy festival v KV, ktery je po celem svete prosluly:) mi nejsme zrovna jako zeme nuly co se týče filmoveho studia:), ale obavam se, ze s twilight sagou se sem na ten festival nedostane, prooze(neni mysleno ve zlem) tato saga neni brana u filmu jako kvalitni film... a to fakt nemyslim zle, ale proste prece jen je to pro urcitou vekovou skupinu a dej, ktery se v nem kona neni pro nas svat obohatující... ale hele on ma celej zivot pred sebou a treba kdyz sem nepojede kvuli filmu, tak jen ze zvedavosti na dovolenou *15* nebo je moznost, ze tady bude nejaky ten trhak natacet *15*
            • b.e.t.u.l.i

Ja budu taky jednou herecka *15* doufam :D:D a blondata:D:D .. myslis ze je to mozny aby prijeli twilight actors do cech? :) prece jen si starsi a vidis to jinak nez my :)

no nektery blond jsou moc pekny *3* ale kdyz tak nad tim premyslim, tak zadna herecka, kterou obdivuji neni blond:D teda vlastne jen Brittany:( jenze ta uz nezije
            • b.e.t.u.l.i

Je preci upir:D:D .. no teda.. tos tomu moc nepridal:D ja hrda na to ze sem blond a ty takhle:D

Tmavovlasky jsou vic sexy no *15* no nevim, ale jestli bys ho tim zabijenim nejak ohromila:D
            • b.e.t.u.l.i

No to jiste:) ja bych zabijela vsechny kolem jen aby si me vsimnul a odvezl si me sebou do LA :) jeste ale nevim jak bych to zaridila:D nejprve asi plastika:D:D a pekne prebarvit natmavo.. :D uz sem si stihla vsimnout ze na blondyny moc neni:)
              Jinak zdravim:) ses nam tu zas ukazal:) Ahoj
  • b.e.t.u.l.i

Remember me

Tak co kolikrat uz ste videli trailer? :) a jak tesite na film? *3*
  • narzis

profilovka

kdy ze ji uz chcete konecne vymenit?:D
    • mysak.kol

Re: profilovka

jo, čím dřív, tím líp, vím o spoustě sexy sladkých a chyrysmatických fotek tohohle krasavce *14*
      • Re: Re: profilovka

HA HA HA ON A KRASAVEC DOBREJ VTIP *1* *1*
      • narzis

Re: Re: profilovka

no prave:D
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: profilovka

me se libi.. :) je na ni jeste takovej malej sladkej nevinej andilek *3*
    • Re: profilovka

jj, už by to chtělo *4*
  • xcornelia14

Pokus

Pokoušela jsem se najít pravý face Roba.. ale nakonec to nevyšlo protože je kamarádka si mě nepřidala.. kruci *1*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Pokus

promin trochu nechapu.. :) a myslis ze ho ma? Facebook? :)
      • narzis

Re: Re: Pokus

on nema:D
        • Re: Re: Re: Pokus

Ale Peter Fascinili ano jeho jsem našla.
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Pokus

vazne?? myslis ze je opravdu jeho?
  • faninkarobertapattinsona

email roba

ahoj chci se zeptat jestly někdo nemá email roba moc to pro mě znamená prosím napište mi děkuju *4* můžete napsat na můj email nikisek5555555555@seznam.cz nebo sem na osobnosti dík *4*
    • b.e.t.u.l.i

Re: email roba

zkus stmivani.eu tam o tom byl clanek ale budes muset par tejdnu zpatky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit