Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • největší hnusák !! *11*
    • Ty debilko ty si hnusačka tak to nesváděj na něj hmm...stěr co chacha pitomko sem tě setřela jako tepla voda sníh to čumíš káčo co! *16*
    • jackie28
      Milá zlatá chtěla bych vidět jak vypadáš ty *1* Víš co se říká- kdo to říká ten to je,tomu se to rýmuje *1*
  • Ahoj,přeju Ti vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám.:) Moc si je užij a nezapomeň na Tvojí nejhezčí,nejrozumější,nejlepší,nejúžasnější,nejromantičtější,nejvěnovatější,nejrobovatější,nejpattinsonovačtější,nejtwiligetičtější,nejedwardovatější,nejcullenovatější,nejtalentovanější,nejodvážnější,nejpřitažlivější,nejtouhovatější fanynku.Bylo by mi ctí vzít si tě nebo aspoň s tebou strávit noc moc tě miluju nikdy na tebe nezapomenu a taky nenávidim ty lidi kteří tě nenávidí a to tě ani neznají jasně já také ne ale aspoň sem si o tobě zjistila všechny podrobnosti třeba že tvoje noha má velikost 10.Každou noc kvůli tobě brečím protože vím že žiješ na druhym konci světa a mluvíš jiným jazykem a seš o hodně starší ale mě by to bylo jedno cítím že k sobě patříme jsme jen TY a JÁ.Tak jenom chci aby si to věděl no já vim že tuhle stránku sis neudělal ty tak to jen chci říct těm kteří si to přečtou opravdu tě strašně moc miluju si moje osudová láska.Moje nejtajnější sny jsou s tebou ty seš prostě něco pro mě jako taťka šmola pro šmouli nikdo mezi nás nikdy nevkročí.miluju tě moc až brečim i teď jak to píšu protože vim že spolu být nemůžeme vždyť ty ani nevíš že existuju tohle ne nic tak abych to ukončila máš tady poslední větu.Buď sám sebou nenechávej se nikym vézt,jsi jedinečnej a já tě miluju papa miláčku *14* *11*
    • Víš, kolik takovejhle faninek Robert má? Já vim, že se chceš jenom vypovídat, ale ten text už je přehnanej. Já ho sice taky miluju, ale noci kvůli němu fakt neprobrečim.. mam jestě čistej rozum a on určitě taky má svoje chyby. Jak si sama řekla, osobně ho neznáš. Tak se neužírej.. to by on myslim nechtěl! *3*
  • Happy B-day!My love..♥♥♥♥♥
    • tvoje love to neni ale je moje káčo *16*
  • Všechno nejlepší Robe!!! :))) <3
  • vše nej *3*
  • kirushka97
    Robíku, přeji všechno nejlepší a ať jste s Kristen šťastni :)
  • vse nejjjj *3* *3* *3* *3*
  • jsi krásný roberte *14*
  • hello.
  • Robert, je uzasnej a zaroven krasnej.
    sleduji ho z televyze a z fb uz 6 let a myslimsi ze je dost dobrej herec jen tak dal preju mu toooo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit