-
Já mám problém mě se tady žádné fotky neukazují místo fotky je tam jen bílý rámeček.:(((
-
to asi nejsi ewa farna ona narozdíl od tebe umí česky
třeba by nenapsala eva farná
nebo pýsničky atd di zpátky do 1 třídy *7* *7* *7* *7* *16* -
Ahojky já jsem Eva kdo už umý zaspívat moje pýsničky na zpamňeť? A kdo je můj fanoužek? Umým moc hesky spývat že ano???????????????????????????????????????????????????????????????? *14* *14* *14*
-
-
Jejda a kde ty ses tady ocitla *8* *8* *8* *8* ????
-
-
Z planety trapnost. Tento člověk moc dobře ví, kde všude udělal gramatické chyby a baví se tím, že na to lidé reagují TRAPÁK.
-
-
Souhlasím! :)
-
nereagují.... já si žádné chybi nevšimla ani nevšimnu... *1* jinak jak bylo psáno je to diskuze o robovi... trošku více se někdo sekl... *4*
-
-
-
Promin ale tohle je diskuse o Robovi a ne o Ewě.. :)
-
-
Toto je úžásný herec a chlap... takovéhle herce by měli být i v ČR... <3 *14*
-
Tohto herca nemusim, rozculuje ma ako je strceny v kazdom filme. Naozaj jediny pozeratelny film s nim je Voda pre slony, inak ziadny.
Absolutne nechapem co na nom kto vidi, ved ten chlap nie je ani pekny, nema ani sarm alebo charizmu. Vsade sa tvari rovnako a v Milacikovi je priserny. Nech ho prestanu vsade obsadzovat, lebo ho za par mesiacov zacnu tlacit aj na toaletak aby sa lepsie predaval. V Hollywoode existuje ix lepsich aj krajsich hercov ktory si mozu Roberta strcit pod pazuchu. -
-
Mě se líbí,v nějakém filmu víc,v jiném míň.Voda pro slony je super,to máš pravdu.Ale koukla jsem se na ní až po shlédnutí ságy,do té doby jsem o něm totiž skoro nevěděla .
Obsazují ho teď hodně,protože holky po něm šílí,a když ho obsadí do filmu,mají zaručeno,že na film půjde hodně lidí. -
-
Máš naprostou pravdu! :)
-
-
Mně teda nepříjde,že by byl v každém filmu docela ho hodně postrádám v různých filmech... ale to je každého názor... *3*
-
-
Sdílím tvůj názor. Dotyčná toho asi moc neviděla, když jí přijde, že je všude. Ale co každému dle gusta, vždyť herců je, že je vidlemi přehazovat můžem.
-
-
Jasný,hlavně nebudu vyhledávat filmy,kde hraje herec,kterýho nemám ráda. *7*
-
-
Souhlasím se všema! :) Podle mě by mohl hrát klidně i v jiných filmech.. Je hodně rolí které by mu sedly.. a je škoda že je nehraje..
-
-
-
-
Tvůj názor.. :)
-
-
vse nej k narozkam ,ale pisu trochu pozde lepsi pozde nes vubec
-
-
On to stejně číst nebude *15*
-
-
Lidi tak to je dcl sranda...na Myslivcový nějakej trotl píše,že jí náš Robík chce do nějakýho filmu....To sou zase drby,chudák kluk...dyť je to namyšlená blbka co nic neumí *1* *1* *1*
-
-
Jackie, při vší úctě... a i když sdílím stejný názor na Myslivcovou jako ty, tak myslím, že už bychom jí tady rozebírat nemusely...
Víš, působí to potom tak trochu stejně jako když tady někdo Roba pomlouvá a to se ti taky nelíbí... :)
Nebuď naštvaná, jenom můj názor *4* -
-
Souhlasím :-) Vlastně ani nevím proč se tu o ní bavíme..
-
-
Ty bláho! :-D Klidně se vsadim že si to tam píše sama! :-D :-D To je fakt kravina! takovou barbínu! :D že by místo belly? :-D :-D
-
-
Právě to, že si o ní pořád někdo píšete jí děla známou. Kdyby se na komentáře k ní každý vykašlal, tak za chvíli po ní slehne zem. Vím kdo to je jen proto, že čtu vaše komentáře. Když vás tak štve, tak jí nedělejte ještě známější.
-
-
jejda tak promin.. ale něco na tom je ;)
-
-
-
-
nadhernej fešak fakt tě žeru
-
Ahojky. Nezasloužil by si Robik k těm dnešním narozkám změnu fotky? Ne že by mu to na této neslušelo. Jestli to někdo umíte změnit. Jinak samozřejmě všechno nej!!!
-
-
při vší úctě, mě se na tý fotce nelíbí :D :D chtělo by to novou, ale nevim jak to udělat. U Kristen to šlo, ale taky nevím jak :D :D
-
To není špatný nápad! :-) Chtělo by to nějakou novější! :-)
-
-
Happy B-day :))*