Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-* :-*

milujuuu tee robeee!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • ???

Pattisonky kde ste?Robert je superhviezda a najlepsí herec a tu nikto neoslavuje:((
    • your-darling

Re: ???

Jsme tu všechny..:D
      *14* *14* *14* *14* *14*
      Miluju Roba a to znamená,že jsem tu každý den,ale prostě jen nic nepíšu..Nic se neděje a je to tak dobře,protože by to jinak znamenalo průšvih,víš??
      Ale jinak jsem tu... *1* *1* *1* *1*
  • Robko

Dnes ma Robert na slovensku meniny tak mu prajem všetko najlepšie *4* a gratulujem k úspechu na cenách MTV *14* *14*
  • gior

Rob je prostě nej. I love you *3* *3* *1* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • robert X Edward

je úplně ůžasnej jak ve filmu tak i jako normální kluk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: robert X Edward

Přesně ♥ :)
      • jackie28

Re: Re: robert X Edward

moje řeč <3 <3 <3 *14* *14* *14* *14* jsi k sežrání Robíku *14*
    • jackie28

Re: robert X Edward

jjjjjj přesně tak souhlasim s tebou *3* ale mám ho radši jako normál kluka *14* I LOVE YOU ROB *14* *14* *14* *14* forever
  • barunqa111

edward

upa uzasnej herec a ve stmivani no ploste supel *14* *14* *14*
  • anketa

Práve som čítala,že Robert získal 2 miesto v ankete magazínu GQ "najpohodovejší muž sveta" predbehol ho princ Harry.Robikovi gratulujem ku krásnemu umiestneniu *14* *14*
    • your-darling

Re: anketa

tak to taky mocinky gratuluju...:) *14* *14* *14* *14* je prostě nej... *1*
      • jackie28

Re: Re: anketa

jj hodně moc ne nej:)taky gratuluju *1*
  • <3

I love Robert *14* *14* forever *3* *4*nwm jak vy,ale já teda jo:)navždy bude u mě zapsanej v srdíčku *1* a i mých snech *3* *1*
    • Re: <3

jn já taky no hrozně moc ho miluju *14* *14*
      • jackie28

Re: Re: <3

tak to jo:Dmyslím,že je nás tady víc kdo ho miluje,ale většina ho miluje proto že hraje Edwarda.já ho miluju takovýho jakej je-i když ho neznám,ale skoro všude se píše že je milej *3* a nelíbí se mi jen jako Edward ale jako normál kluk *14* *14* <3 I LOVE YOU ROB<3 je mi to jedno že si to nepřečte,ale musím napsat co cítím *1*
  • ...

Jóó...Třetí místo...!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ...

jj *14* *14* Rob je zkrátka třída
  • ....

Nazdárek fandové a fanynky *4* , mám takový dotaz - nevíte někdo jak je to s těma posl. dvěma knížkama? Kdy se budou vydávat, nebo jestli je už vůbec dopsala? Dnes jsem dočetla těch 12 kapitol na netu a jsem zase unešená a nemůžu se dočkat celé knížky! *14*
    • Re: ....

Máš na mysli Krátký druhý život Bree Tannerové a Půlnoční slunce? Tak Bree vyjde, doufejme, v červenci a Půlnoční slunce zřehmě nevyjde nikdy....:-(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit