-
Robert je s Kristen zasnoubenej? :)
-
dřív se mi líbil ale tet už ne!!! *12*
-
Tak si jdi na jejich profily a nepruď tady, tady na to nikdo není zvědavej koho uznáváš a koho ne...skorem jen závidíš, protože taková závistivá nula jako jsi ty to nikdy nikam nedotáhne
-
Já mám rád herce Jason Statham,Sylvester Stallone,Bruce Willis,Matt LeBlanc,David Schwimmer a Matthew Perry herci ze seriálu Prátelé,ale to je zbytecné psát tady.Patizona neuznávam a nemám ho rád
-
Já tě neurážím to ty nedovedeš zkousnout pravdu, neřeknu kdyby jsi to sem psal jednou, ale ty to sem píšeš pořád a co jsem si všimla tak to píšeš ke každýmu herci. Jen jim asi závidíš, nic jiného. a ano potěšilo by mě a myslím že nejen mě, kdyby sis ty svoje komenty nechal pro sebe a nepsal sem.
-
Tohle,co jsem napsal platilo pro jackie28
-
Jsem úplne normální kdyby neco,proc me urázís,kdyz me ani neznás.Myslím si,ze kazdý má právo povedat svoj názor,ahoj
-
Proc me furt urázís já tebe taky neurázím,Patizón je proste hrozný herec podle mne, jen ríkám svuj názor a to je podle tebe nenormální?Kdyz ti to tak vadí uz jsem psát nebudu
-
Měl zůstat s Kristen! A s nikym jinym, oni dva se k sobě hodí nejvíc. A kdo řiká něco jinýho tak lže :) A blbý urážky si nechte :)
-
Twl, už to tu bylo napsáno několikrát. Protě když se ti nelíbí, dobrý, každý má jiný vkus, ale nemusíš nám to tu cpát pořád! Já ho taky nemiluju, ale nevadí mi a zajímám se o něj. Tak sakra toho nechte, připadá mi jakoby ste se úplně zbláznili.
-
Proč tady nadáváte na Roba? Když ho nemáte rádi, tak sem nelezte jen proto, abyste ho kritizovaly! Lidi, co chodí na tuhle stránku třeba zase nemají rádi někoho, koho máte rádi vy. Tak se laskavě zklidněte a svoje nátory si nechte radši pro sebe, nikoho totiž nezajímají... ;-)
-
nechci se hádat *9* *9* *9*
-
tu větu sem nepochopila, příště ju napis srozumitelně *3*
-
tak nechápu proč to něco píšeš Taylorovi když ho nemáš rada *16*
-
mě se líbí ,někomu se nemusi libit ,ale nechápu proč to sem píšete
-
Hele nebudem se tady vzájemně urážet je to život a tak ho musíme :PROŽÍT *5* *4*
-
To máš pravdu ILI
-
nechápu pavlo kdo ho muže mít rad kdyz je to hnusak
-
achjo zase nějakej zamindrákovanej závistivec sem píše *1* se vám chudáčkům musím smát
-
proč ho všichni tak milujou? *6*