-
Tak je s Kristen nebo ne ? :O
-
Opět jeden z těch "idolů", kterému se krása, talent i šarm zcela vyhnula.
-
http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nemám tak bujnou fantazii, že tomu věřím, ale vymýšlím si takový příběh: Sedím v hotelovém pokoji v Paříži na posteli a Rob ke mně přichází. Na sobě má bílý oblek a v ruce drží růži. Zve mne na večeři do luxusního hotelu a tam objedná šampus. Není to příběh o mně, ale o nějaké buchtě, kterou sbalil v USA. Skláním se totiž k mužskému pohlaví
-
Rob je pěknej všude. On má neuvěřitelné osobní kouzlo a nestane se u něj příliš často, že by jste si řekli- 'Ten se podobá mému známému'. Takovej obličej prostě dvakrát na světě není. V Harrym byl krásnej, sladkej a mlaďounkej...teď je z něj sexy chlap, kterému se nabídky jenom hrnou. Samozřejmě, nebýt Twilightu, asi by se za nim dnes téměř nikdo neotočil. Osud mu přál jen to nejlepší a já mu do života přeju to samé. Mám ho moc ráda. *4*
-
Přesně, je zpátky u Kristen a s Katy a Riley nic nemá.
-
Ach ta závist, nech se vyšetřit. Jestli závistivé a nenávistné chování jako je to tvoje je budoucnost lidstva tak taky upřímnou soustrast. Proč sem lezeš když ho nesnášíš? fakt v tom vidím závist, protože pomlouvačnej ubožák jako jsi ty to nikam nedotáhne a ani nebude mít úspěch u ženských. Běž si mindráčky léčit jinam.
-
Máš pravdu zase sú spolu lebo Rob bol pristihnutý ako odchádzal od Kristen a bol tam aj na noc !!!
-
Nechápu proč má ve vztazích u Katy Perry a u Riley že spolu chodí když to není pravda. On se vrátil ke Kristen :)
-
Jestli je tohle budoucnost filmu tak UPRIMNOU SOUSTRAST!!!! Jak mužete takové lidi jak je Patizon uznávat?
-
Tak jo!!!!!!ted vám něco řeknu:miluju Roberta je to nejlepší a nejcharismatější a ovšem nejkrásnější herec který ho jsem kdy viděla.hned jak jsem ho viděla hrát ve stmívání nemohla jsem se ho nabažit...zamilovala jsem se do něj....a nejraději bych ho objala a dala mu obrovskou pusu!!!!!!protože on je tak strašně milej a skvělej až jsem brečela že ho nemůžu mít...že jsem na něj až moc mladá a taky nemůžu jet za ním do USA.a až mi bude dvacet tak on už bude starej...prostě mě to štve...štve mě že když jsme malí tak jsou tak krásní chlapy ale když jsme větší tak už jsou z nich starý pánové:(nesnáším to že se s ním nemůžu setkat...kdyby aspoň on přijel do český republiky....to by se mi splnil můj největší sen!!!!!!ale to se asi nestane....a vy co o něm píšete takové věci styďte se.....a jsem ráda že nechal Kristen...je to prachobičejná kur**** tohle robovi dělat neměla...vždyď jim to spolu tak slušelo!!!a miluju jak se rob vždycky usměje...je to ten nejkrásnější úsměv na světě!!!!co já bych za to dala být aspoň jeho sestra!!! V roli upíra se mi moc líbí.....
-
Ty jedna p*co co to tady o našem robertkovi říkáš?rob není žádném usoplenec abys věděla!!!!je to hodnej a milej kluk kterýho maj všichni rádi a jestli ho ráda nemáš tak sem vůbec nechoď!!!!!!
-
Miluju edwarda-roberta!!je tak strašně nádhernej!!!když je oholenej:-)ale o to především tak moc nejde:-)já myslím že je tak fantastickej a vtipnej a že by se hodil do všech filmů a mě by se líbilo kdyby twilight sága pokračovala třeba i kdyby bylo 10 dílu tak by mi to nevadilo:-):))))
-
Hi Robert pattinson!i am Andy and i love you!!!you beautiful!!!Kristen!i hate you!!whats dont like Robert????he is Very beautiful and funny he is best !!!!!what divorce with Robert????WHAT?????
-
nejsou spolu nevim kde to furt berete
-
A kde pisali ze su zase spolu?velmi rada by som si to pozrela- aj podla mna su spolu krasny :)
-
Proč nemá ve vztazích Kristen? Když už, tak se rozešli, ale teď jsou prý zase spolu! ;)
Sluší jim to spolu moc :) -
s nikým nechodí, jsou to jen bulvární sr*čky
-
http://hollywoodlife.com/2013/08/05/robert-pattinson-kristen-stewart-back-together-parked-home/ súúúúúúúúúú zase spolu *1* *14* *14* *14* *14*
-
hi kristen stewart and robert pattinson I really, really your big mam Board faninka your movies: stmivani and Snow White and the hunter andall your Dili are so beautiful aunts GDIS I'm writing you have to watch Twilight.
*14* *14* *14* *14*
ahoj kristen stewart a robert pattinson jsem moc a moc vase velka faninka mam rada vase filmi:stmivani a snehurka a lovec avšechni vase dili jsou tak prekrasni tet gdiš to pišu musim se divat na stmivani.